London, her kjem eg!

Eg har lengta. Å'gud som eg har lengta! Heldigvis kom eg opp i skriftelig eksamen, og "slepp" difor den siste veka på skulen, som igjen kun består av munteleg-eksamenar. Med ei heil ekstra veke til rådighet, var det mykje som freista, men eg skal atter igjen tilbake til London!

Eg kjenner det skal bli deilig å komme tilbake. Til tross for at England ikkje er mitt land, er London min by, der høyrer eg heime, og slik er det! Selvfølgelig hadde eg gjedd omtrent kva som helst for å få reise "heim" at til Gran Canaria, men det får vi ta igjen til nyttår! No dreier det seg om London.

Dinna gongen skal eg derimot ikkje bu på 4-5'stjerners hotell til 1000 kroner natta. Vi skal tenke økonomisk, og velg difor å skulle ta oss inn på hostels, såkalla vandreheimar. Det vil bli spennande! Eg trur ikkje eg har delt eit rom med 18 andre ukjente mennesker før. Kven veit, kanskje det blir realitetens Big Brother uten kamera?

"Desverre" so er det helligdag i måra, og av den grunn får eg ikkje kontakt med banken. Å være 17 år og glad i å reise er ikkje ideelt. Spesielt ikkje når eg skal bestille flybillett på nettet. Det viser seg faktisk å være heilt umogleg. Då er det greit å ha ei storesyste med Visa kort, men uheldigvis ikkje peng på det. Då overførar vi. Men på grunn av helligdag som eg har nevnt, vil ikkje desse verte overført før om nokre dagar. Lat for guds skyld ikkje prisen på billettane stige!

london
london2
london3

Det er virkelig ikkje rart eg likar dinna byen. Menneska er fantastiske. Omgivelsane er fantastiske. Shopping-mulegheitane er fantastiske. Byen er fantastisk!

Har du budd på Hostel i London før?
Kva butikk rådar du meg til å shoppe på?
(Uten om Primark, Miss Selfridges, New Look og Top Shop? Dit skal eg uansett!)
Skal du ha munteleg-eksamen når eg kosar meg i London?


signaturen

14 ord

Malin Therese

21.mai.2009 kl.00:54

Eg har vore i London! Vi budde på et motell eller noke 1 time utafor London.. ganske stress kvar gong vi skulle inn til byen, for då va de undergrunn og tog i hytt og pine! Men dersom du ikkje allerede har vore der, so anbefala eg å ta turen til Madam Tussauds : ) de va fantastisk bra!!!! Ellers e de noken stilige butikka i Oxfordstreet! Eg fann forresten bik bok i london :P de va litt kult.. og so fann eg en butikk som heitte Malini!:D sei i fra viss du ser den altso! digg navn :p

Eirin Victoria

21.mai.2009 kl.00:58

Malin Therese L. K.: Va i London for nokre veke sida.. Knis! Då budde vi veldig sentralt på Paddington.. Sånn longt uttafor sjølve sentrum orka eg ikkje! Då føle eg at eg går glipp av so mykje! Men takk for tipsa! :D

Stine-Andrea

21.mai.2009 kl.01:07

London er verdens beste by!

Annie

21.mai.2009 kl.01:11

london e digg, ska snart reisa der igjen :)

JAVIERA FRANCISCA

21.mai.2009 kl.01:29

ååå, london er så sykt herlig! jeg elsker london! :-D du får kose deg massemasse!

Mari.

21.mai.2009 kl.01:45

sv: Oi! Såpass :p Aner ikke hvor mange jeg har selv, men det er nok rundt samme antall som deg, vil jeg tro. Hehe.

Trine

21.mai.2009 kl.02:05

ÅH LONDON ER SÅ DIGG!

Frknille

21.mai.2009 kl.02:08

God tur :D Har selv vært der 3 ganger og har kost meg like mye vær gang! Supert shopping sted :D:D

Sweet Pink Kitty

21.mai.2009 kl.02:11

Du får kose deg, personlig velger jeg lavbudsjetthotell, og min favoritt har f. eks vært Cardova House Hotel sentralt i London.Anyway, jeg anbefaler New Look, TopShop, Miss Selfridges, Debenhanms, Primark, Harrods (for å titte gjerne da det er så dyrt), Marks & Spencer, osv. God tur!

agnesyvonne :)

21.mai.2009 kl.11:05

London er fantastisk! Jeg elsker den byen, og blir gjerne med deg :D haha. har enda ikke fått vite om jeg kommer opp i muntlig : (

theresekristina

21.mai.2009 kl.11:49

Off, eg må nok opp i muntlig mens du er i London :(

Yngvild

21.mai.2009 kl.15:36

Heldiggrisen!!! Eg og ve på tur :PEg SKA te London ein gong, og håpar eg får råd å bli med bror min, systra mi, og mannen hennar til hausten. Bror min fekk nemleg bilettar til Arsenal-kamp av dei til konfirmasjonen. Eg vil, vil, vil... nei - skal, skal, skal :PKe du kom op i egentle? Matte?

agnesyvonne :)

21.mai.2009 kl.16:02

Ingen allmennfag klasser har kommet opp i skriftlig, men 1.klassen musikklinja har det. Så jeg krysser fingrene i håp om null muntlig :D

agnesyvonne :)

21.mai.2009 kl.16:58

Ouch, det var jo max uflaks da :(Hva er det du har eksamen i nå?

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten