Lange dagar utan innhold.

Eg skjønnar ikkje kvifor lærarane held oss gåande på skulen. Vi er ferdig med eksamen, karakterane er satt og fråværet er tellt opp. Pensum er vi ferdig med, og eg har levert frå meg bøkene. Kvifor må vi gå på skulen når vi eigentleg er ferdige? Det værste er lærarane som no har fønne ut at vi må møte på skulen på måndag. Det var synd. Eg er på veg til London då, og aktar ikkje å møte på skulen for å ha to timar historie. Eg berre spørr. Kvifor?

Uansett, i mitt tilfelle er der berre ein dag igjen, og eg kan nesten ikkje vente til eg tek det siste steget ut av klasserommet. Det er offisielt sommarferie. Til tross for at eg tok ferie for to-tre veker sidan. Eg skal puste letta ut medan eg veit at friheten er her på ekte.

Samtidig synst eg synd på dykk som kjem opp i muntelig. Det vil bli ei fæl siste veke for dykk. Medan dykk sitt å les bok inn og bok ut, vil eg vandre ned Oxford street med ein chocolate cream frappechino i eine handa, og handlepåsar i den andre. Eg skal tenke på dykk medan eg et lunsj i Hyde Park!

london

// Ray LaMontagne - Hold you in my arms


Dagens sang gjer meg roleg, og det minner meg om når eg satt på ein tour buss i London og såg på alle severdighetane rundt. Ikkje minst minner det meg om italienaren som smilte lurt til meg på London eye. Ære være England!

signaturen

3 ord

theresekristina

11.jun.2009 kl.17:29

Tenk mykje på meg!

theresekristina

11.jun.2009 kl.18:15

Sv: Ja, sims 3 er herliiiiig :D

Hege Kristiansen

12.jun.2009 kl.03:27

Ganske fint akkurat naa :) Spaadd 20-22 grader i helgen saa regner med det holder seg i den tempraturen. Noen regnskurer saa ikke glem paraply! :) Kos dere, jeg drar hjem paa mandag :(

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten