For ett år sidan.

Det føles ut som om det var i går at eg låg på stranda i Bulgaria. Å kunne stå opp for so å gå rett ut på stranda var ein herlig følelse. Å våkne til lyden av latter og havet er rett og slett deilig! Nett no kunne eg nesten gjett kva som helst for å komme tilbake til paradis.

Det er nøyaktig ett år sidan eg prøvde paragliding åleine for fyrste gong. Det er óg nøyaktig ett år sidan eg merka meg sjølv for resten av livet. Det er nøyaktig ett år sidan eg delte eit minne med systra mi, som skal vare for alltid. Når eg tenker på dette, innser eg kor mykje eg elskar spontanitet! Eg elskar å kaste meg ut i noko nytt utan å vete kva resultatet vert. Eg elskar måten eg bestemte meg for å tattoovere meg. Der eg låg på stranda med systra mi. Hmm, eg har alltid hatt lyst å tattoovere noko som betyr noko. Det er billig å tattoovere seg her. Lat oss gjere det! Og ein dag etter satt vi med omtrent identiske tattooveringar.

Kva var den siste spontane tingen du gjorde?

tattoo
tattoo2


Husk konkurransen min som du kan finne her, eller her! Eg trekk ein vinnar i løpet av søndag. Siste sjangse til å vinne snadder frå TopShop, MissSelfridge eller NewLook!

signaturen

3 ord

Lena Marie

14.jun.2009 kl.00:57

Spontane ting er faktisk herlig noen ganger! :-)

Vebjqrn

14.jun.2009 kl.10:02

Kva opptrådde du med? ;-) Bra plan, London høyrest lett ut å prioritere + at Malakoff virkar betre enn Glopperock i år! Eg lurer på om eg skal der òg!

ÅSNE

14.jun.2009 kl.13:08

jeg er ikke spontan. det mest spontane jeg har gjort på et år er vel at jeg og kjæresten min gikk til bussstoppet og når bussen kom gikk jeg ikke på like vel. så, utrolig kjedelig jeg er

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten