I nuet gjer eg ingenting.

Klokka nærmar seg kveld for min del. Det er ikkje rart med tanke på ei slik lang helg eg har hatt. Med jobb, barnepass og pakking er der ikkje mykje energi til overs. Særlig ikkje etter at det har vore Glopperock på bygda i helga, og ALLE skal ha mat og diverse, nettopp på jobben min. Heldigvis kom super-Ragnhild til utsetning, og eg fekk gå 40 min før eg var ferdig, nettopp så eg kunne rekke ein tideligare buss til Bergen.

Eg sitt no på denne bussen. Det har vore en grei busstur, sett vekk i frå at eg berre på ein time skifta buss to gangar. Samtidig har bussturen vore rar. Nettopp fordi eg har sett igjen gamle kjente som eg ikkje hadde forventa eg skulle møte på her. Kva seier du når du står ansikt til ansikt med ei historie du har lagt bak deg?

I nuet er det ca 1 time til eg er framme, og eg gledar meg til å strekke på beina. Gledar meg til å trekke frisk luft. Og eg gledar meg til å komme heim at til mor! I nuet sitt eg å ser på eit skjete vindu, medan eg høyrer på danske Veto samstundes som eg bit på eit liksom minnekort til pc'en. I nuet er det mindre enn 24 timar til eg sitt på flyet til London.

// Veto - Built to Fail
cimg3044

Kva gjer du akkurat no?

signaturen

8 ord

Lene Halvorsen

14.jun.2009 kl.19:15

Akkurat nå leser jeg bloggen din :-D Spørsmål til deg: Syns du også at gamle mennesker er søte? -> http://leneduus.blogg.no/

Malin Therese

14.jun.2009 kl.19:17

løkki ju da!!! eg sitte bare her og tar sikkerhetskopi av bildene på dataen min.. *gjesp*

theresekristina

14.jun.2009 kl.19:20

Eg ligge med en turban rundt håve, og vurdera å lage meg en kopp kakao :)

Ragnhild

14.jun.2009 kl.19:48

akkurat no savna eg håkon veldigveldig :(og skal ringe han om et par straksar!håpar london blir fortryllandes fint :Dkos deg eirin!

Katarina

14.jun.2009 kl.20:36

Eg er nettopp ferdig med å blogge for dei siste dagane. Eg skal pakke ferdig småting og legge meg tilig. Men fyrst går 'nuet' mitt til TV'n og kanskje ein liten gåtur. I måra dreg vi til London!

Amalie!

14.jun.2009 kl.20:41

hahha, kanskje det:Dfint med pusekatt, ja!(:

Vebjqrn

14.jun.2009 kl.20:42

Høyrest stilig ut :-pJa, men i år var det ikkje altfor mykje som frista derimot - no har vi derimot samla ein gjeng og nesten bestemt oss for Malakoff :-D

ÅSNE

15.jun.2009 kl.00:09

jeg vurderer å sende en melding til kjæresten min og si at jeg ikke får sove.

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten