Man skal jobbe hardt for å komme seg på beina.

To daga (netter/morningar) veit å sette sine spor på kroppen. Men når ein møter so monge spennande personar som vi har gjort, gjer det ingenting at ein går å legger seg klokka 5 om morningen, for so å måtte stå opp klokka 9!

Vi har møtt mennesker frå heile verden; Mexico, USA, Frankrike, Tyskland, Italia, Spania, Canada, Sverige, Pakistan, Saudi Arabia, India, Skotland, Irland, Kina, Japan  og you name it! Det er rett og slett litt overveldande å snakke med heile verden på en og samme kveld. Sidan har vi møtt "skulespelera" og skuespelera. Samt folk som jobbar for BBC og nokoen frå noko med Formel1. For ikkje å snakke om so har vi møtt dronninga! Dette med dronninga er takka være ein (namet er something something) frå The Royal Airforce som vi møtte tilfeldigvis i ein park medan vi såg på ekkorn. Eg likar det!

Ikkje berre har vi møtt nye folk. Vi og har heilt tilfeldig møtt kjenningar frå forrige gong. Det vart mykje skriking og Oh My God'ing av å møte desse. (Hege du veit kven vi snakkar om!)  Ikkje nok med det so har vi og blitt stam gjestar på On Anon. Vi slepp inn med ein gong, og det pålagte ID-kortet treng vi ikkje vise fordi "They'r with me", som den irske(italienske) bounceren sa!

Då vi skulle heim igjen gjekk det heldigvis lettare enn sist. Ingen uvedkommne menn som hadde sneke seg inn på flyet vårt slik at det vart forsinka. Men det var alikavel med eit tungt hjarte eg satte med på flyet heim i går klokka 20:05. Endå tyngre var det å gå av flyet og pluttselig måtte skifte til norsk språk igjen. Det værste var at Katarina og The Monkey Girl ikkje skulle heim! Dei skulle fortsette feiringa og eventyret. Men eg er glad på dokkas vegne. Dessuten tviler eg på at eg hadde orka å reise Europa rundt med halsbetennelse! Ish.

Psst! Eg fekk forresten 5 på eksamen!

fly

Kva har du gjort på siste veka?

signaturen

6 ord

Charlotte

20.jun.2009 kl.18:00

Åh, høres spennende ut!

Mona

20.jun.2009 kl.18:00

Siste uka har jeg jobbet og bare gledet meg til å reise (reiser på fredag) + hadde bursdag (: Ta gjerne en titt innpå min blogg også (:

umuligegakk

20.jun.2009 kl.18:18

Gratulerer med en god karakter! Du er en utrolig fin blogg! Jeg har en fotokonkurranse gående på bloggen min, så om du er interessert, så er det bare å ta en titt! :)

Karoline Nilsen

20.jun.2009 kl.18:20

SPØRSMÅLSRUNDE - på bloggen min. spør meg om HVA som helst !

Mona

20.jun.2009 kl.19:57

sv. Ukraina (: Besøke barnehjem å sånn forskjellig! En sommerferie uten om det vanlige!

Katarina Rosø

20.jun.2009 kl.20:16

Tourguiden vaar heite David :) Eg kjem til aa grine naar eg forlater London i morgon.

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten