Nostalgi på bygda.

Du merkar det er sumar når du står opp akkurat som det passar deg. Du merkar og at det er sumar når du ikkje legg deg før fuglane har begynte å kvitre, igjen. Det er rett og slett sumar når du ser det grøne graset heime hos besten, og at det er begynt å straume jordbærplukkarar dit. Ikkje nok med det, so veit eg at det er sumar i dag, fordi eg har ikledd meg ein blomstrete kjole, og med det føles det ut som eg lev på 50-tallet.

Det er dette eg har gjort i dag. Latt dagen fare forbi medan eg sitt i skuggen oppe på garden til besta og besten. Eg har og vore på skattejakt i håp om å finne noko lurt blant alt rotet til besta. I dag fann eg to par solbriller frå 50-60 tallet. Det er ganske bra gjort av meg å finne noko som helst sidan alle romma er overlessa med klede, sko, vesker og dukar. Ho er rett og slett værre enn meg!

Sant skal seiast har ikkje dagen vore for idyllisk. Men om du ser vekk ifrå at han her er død, at eg måtte vaske heile huset i dag, og at eg holdt på å front kollidere med ein "rally-Jørgen"(pappas kallenamn på folk som køyrer fort) i ein sving, so har dagen vore perfekt! Nettopp fordi eg sitt igjen med eit reint hus, eg lev faktisk endå, óg bilen fekk ingen skadar!

mann

Kva har du gjort i dag som er idyllisk?

signaturen

14 ord

Vebjqrn

26.jun.2009 kl.00:14

Herlig, jo den var bra her òg :-)Heheh, det går veldig dårlig til tross for at eg må ta den veldig snart om eg vil ha oppkøyring i sommar! Eg kan sei sikkert at eg kjem til å prøve snart igjen sjølv kor mykje eg får lest eller ikkje :-p

Tampongfest

26.jun.2009 kl.00:57

Ja, DEILIG med sommar. Eg har IKKJE hatt noko idyllisk dag.. i og med at eg har jobba frå halv 3 til halv ti. Men men, pengar i lommeboka - er det ikkje det ein seie =)

LinnVictoria

26.jun.2009 kl.01:22

ELSKER sommeren : DBare å ligge å chille i sola liksom : p

Nora Alexa

26.jun.2009 kl.01:23

Jeg pleier alltid å late/leke som om jeg lever på 40/50-tallet :)

Maren

26.jun.2009 kl.01:34

Elsker sommer!

Katarina

26.jun.2009 kl.03:17

Moett sjuke folk som ikkje kan oppfoere seg. Sjoelv om eg elska storbylivet, saknar eg det aa berre ligge i hagen heime. Eg saknar rett og slett SANDANE!

amalie

26.jun.2009 kl.09:50

aah, de verka som om du har det idyllisk og koslekt!de e slek sumaren skal vere, ja!:Deg og har vore på jakt på besta sitt høgeloft, posa på posa med strømpebukse, oppklippte å samanrulla fille (skulle samle på alt før i tie, tydelegvis!) og mange søte kjola!! berre synd dei fleste av dei var aaltfor små, rett&slett fordi de var barnekle:(..men eg fann en veldig søt kjole, og noko eg skal fikse litt på:D:D:D den søte blomekjolen var vist besta som hadde brukt! (slek som den raude med prikka på som sjølvaste IDA MARIA syns var kul, remember:D:D?? hiihoo) Ida Maria e altforkul (: nok om de! du må nyte dagen i dag !

amalie

26.jun.2009 kl.09:52

OJ SER EG RETT!!? Katarina sakna rett og slett SANDANE. jøss (:måtte berre kommentere det.og kvil i fred Michael Jackson! HUGLEIK!

Vebjqrn

26.jun.2009 kl.09:57

Hahah, tru meg - ta den så fort du har sjansen, skulle eg gjort det om igjen hadde eg tatt den for eit halvt år sidan!

Vebjqrn

26.jun.2009 kl.14:33

Får håpe det! Visst ikkje gidd eg ikkje meir :-pHeheh, alle skulle helst det, men vi er to som er på jobb i varmen!

Amalie!

26.jun.2009 kl.21:09

hahha..neeei, sleke fløge burde aldri få ha sett sine bein på jorda!reine styggedomen. Og hakje du gardine jente?? eller de e vel ikkje alltid tilstrekkeleg nok. meenmen (:ha ein fin kveld!hugleik.

Ine

27.jun.2009 kl.01:21

SV: leopard solbrillene får du kjøpt på : beltespenner.com

Vebjqrn

27.jun.2009 kl.11:16

Hahah, gløym det - gå skal eg heller bli ein klimaforkjempar og aldri nærme meg ein bil :-pEg har jobba siste veka, men har hatt mykje ferie for det ;-D

Vebjqrn

27.jun.2009 kl.15:52

Neeidå, eg skal sjølvsagt klare det :-)))Kven gjer ikkje?

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten