Lyst å komme og få pikk?

Det er ikkje nokon tvil om at eg er i Oslo. Nei eg har ikkje lyst å komme å få pikk. Hmm.

Utenom slike slibrige henvendelsar har eg vore på Akerbrygge og møtt pappa med familie. Ja dei er min familie og, men den er rett og slett for komplisert(!). Det vart koselig lunsj på T.G.I Fridays før dei skulle sette nasa mot Danskebåten, og deretter finne feriehuset. Eg får ikkje være med, nettopp fordi eg begynner på jobb igjen på mandag!

Det er mykje som får meg i godt humør då, til tross for at eg ikkje får reise meir. Som foreksempel at det var salg på Zara, og då når noken har prisa tinga eg skal ha endå meir ned enn planlagt er det ekstra kjekt! Einaste er at eg skulle ønske eg hadde ein større koffert. Like greit er det at eg ikkje har det, for eg skal tross alt ha den med meg inn til Oslo før eg setter meg på nattbussen heim igjen til realiteten, nettopp vestlandet.

Fantastiske har desse vekene vore uansett, og eg har reist Norge på tvers frå Gloppen til Bergen, vidare til Stavanger, og der i frå til Bærum, for so å ende opp i Askim. Kjempe kjekt, so vi seie heime. No skal eg for min del bite i det sure eplet å lese boka som alle snakker om, nemleg Twilight. Eg likar ikkje å gjere som alle gjer!

Forresten. Gjett kva eg gjorde i går(?)
karusell
jump

// Of montreal - Oslo in the summertime

signaturen

Ét ord

iselin m hauge

18.jul.2009 kl.22:08

sv; yes, sant nok

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten