Help, I have done it again.

Tips for dagen: Ikkje gå med 12 cm høghelte sko etter 5 timar på jobb(!)

Utenom det har det vore ein grå dag. Regn, regn og atter regn. Eg satsar og trur at det vert betre væir til helga, då det er årets Malakoff festival! Det som er mest dritt med ditta er at eg kun får med meg fredagen, fordi nokon må jobbe. Uansett, hadde eg ikkje jobba på Sandane, hadde eg måtta jobba på Eid, på Malakoff, til seint på natta.

I dag har det vore pakke dag! Eg har henta ein pakke i posten, og eg har gjort klar ein pakke som skal sendast tilbake i posten. Ære være H&M, til tross for at dei er nokre jævlar på å slurve med bestillingane. Selvfølgelig er det greit når eg får pengane tilbake, men å få ein pakke i posten med klede du ikkje har bestillt, samt ei rekning på 1000 kroner, då er det ikkje morro!

No for min del skal eg snart legge meg, men før det må eg rydde kjøkenet og klippe håret. God kombinasjon? Monge vil tru dette er ting ein gjer på dagen, men når du har so lita tid på dagen som eg har so må det gjerast om natta. Dessuten må det jo sjå relativt presentabel ut til nokon kjem på besøk i måra.

dxl7557083909090226284


Forresten berre eg som absolutt elskar H&M sko? Eg gler meg som ein liten unge til å få desse skoa i posten om ein mnd! Dessuten kan eg nesten ikkje vente til Jimmy Choo skal lansere ein heil kolleksjon med sko og vesker i samband med H&M i november(!) Kan du?

signaturen

6 ord

theresekristina

22.jul.2009 kl.11:32

Stilige sko! :D

Vebjqrn

22.jul.2009 kl.13:54

Så absolutt, opplett i helga hadde vert knall :-D Haha ja, eg har vert på Roskilde med ei heil veke regn så det skal nok gå bra!Og ja, eg kan vente ;-)

Katarina

22.jul.2009 kl.13:58

Du kan ikkje klage på at du ikkje har peng til tur, når du kjøper deg kle til tusenvis av kroner kvar veke :p

Katarina

24.jul.2009 kl.13:38

Ikkje mobb meg på andre sine bloggar, eg var drit heit lxm.

Katarina

24.jul.2009 kl.13:58

gler meg til å komme heim og! om tre veker er det sandanedagane, og eg har vert heime i to dagar alt. så det ekkje så lenge til! også byrjar skulen om litt over tre veker 0o seier jatakk til overnatting! når?

Katarina

24.jul.2009 kl.14:33

Haha, ikkje sant! Men ho ville ikkje ha folk der fyrste helga, sia ho ikkje kjendte dei ho bur med osvosv. Men du kan vel berre sove hos meg? null stress i joggedress.

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten