Don't let your eyes refuse to see.

Om ei veke er eg tilbake i dansesalen. Om ei veke er eg tilbake på skulen. Om ei veke er ferien over. Eg kjenner det skal bli litt deilig å komme tilbake til skulen. Mest fordi eg gler meg til å sjå igjen alle, for timeplanen kunne eg vore for uten. Helst. Eg får heile 5 skuletimar ekstra i år! Kordan skal eg overleve?

Det er på tide å opprettholde karakterane kombinert med alt som skal skje. Med dans fleire dagar i veka, samt jobb, og kanskje airobic ein kveld i veka merkar eg det vert lita tid til overs. Og om eit halvt år skal eg kombinere ditta med russetida? Ææ. Sant skal seiast er det ei stond til, og eg aktar å ikkje bry meg heilt endå!

I mellomtida skal eg leve livet. Planane for helga er klare og eg kan ikkje gjere anna enn å smile. Sandanedagane er blitt tradisjon og eg håper på bibel-røyking og latter på verandaen hos Katarina. Kanskje vert det teltkamping i hagen til Amalie og i framtida? Ikkje minst gler eg meg til Ligretto speling igjen!

Utan om ditta veit eg at det skal bli eit bra år. Planane er klare og det vert tur til London igjen, for ikkje å snakke om Frankrike. Og sist men ikkje minst skal det bli nyttårsfeiring på Gran Canaria med gode vener. Fantastisk eller kva? Men før ditta skal eg til Oslo, igjen. Det har seg slik at eg har ein fin fin jobb som spanderar fly og hotell! Har du? Heilt fritt blir det ikkje i og med at vi skal på årstreff for Statoil medarbeidera. Men vert det slik som i fjor blir det bra! Gratis konsert? Gratis mat og alt av snop osv? Jatakk!

n55557101216795706016
n55557101216795923518

// MGMT - Kids

Kva skal du gjere siste helga av ferien?

signaturen

Ingen ord

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten