We all like the rainbow.

Etter helgas finurligheter er det deilig å våkne opp til regn, våte klede og ødelagde sko! Slike ting høyrer selvfølgelig Sandanedagane til, men eg kunne vore for uten. Velkommen forkjølelse! Uansett so har det vore kjekt, eg har sett han her tape ein kamp mot Sandane, sjekka ut det nyet huset til ho her og tatt karusellar som står i hagen hennar, og hatt ein koseleg aften med blandt anna ho her, men etter mykje hyling og skriking etter å møte på gamle klassekameratar gler eg meg til ein stille dag.

Deilig var det i dag tidleg å ta ein varm og god dusj for å få av seg sleipe saker frå taket. Kvifor eg var på taket lurer eg og på. Men det kan ha noke med at systra mi er snill å låse meg ute, medan ho sjølv har lagt seg og verken svarar på mobil eller hustelefon. Kanskje eg har eit framtidig yrke som innbrotstjuv? Eg trur ikkje det, for å lande på bordet på kjøkkenet der det låg sneipar og øl etter eit fuktig nachspiel, er ikkje kjekt! Dessutan finn du fremmede menn overalt. Spesiellt i senga til systra mi. Hmm.

No skal eg fortsette finurlighetane for helga og reise til sentrum for å bake kake til klassas kake monster. Fekk du kake på 18års dagen din på skulen?

11057fairgroundcarouselweb
fairgroundrideblu786510i

Visste du forresten at plastikk posar ikkje hjelpe på beina når det hølljar ned og skoen din nettopp har mysta ein såle?

signaturen

5 ord

theresekristina

16.aug.2009 kl.12:42

Fekk ikkje kake til 18 års dagen min, men det kan ha noke med at eg ikkje er 18 enda. Om eg er heldig, så er det kanskje noken som tilfeldigvis har med seg kake den 4. februar?

Vebjqrn

16.aug.2009 kl.22:46

Hehe, sant, det gjer vi ;-)

Vebjqrn

17.aug.2009 kl.20:17

Nesten gang vi spelar mot Sandane er nesten eit heilt år til, om ikkje lenger.. om eg hugsar det!Det er det garantert ;-)

theresekristina

18.aug.2009 kl.22:25

Sv: Eg veit no ikkje ka eg skal gjer etter vidaregåande :p Koffår trur du at eg veit det? :p

Katarina Rosø

19.aug.2009 kl.02:01

And now: SLEEP. elska senga mi. don't wanna leave. but mfl og relgion kaller. jippi!

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten