Permettez-moi d'aller dormir.

Kvifor skal det være so vanskelig å gje folket anstendige prisar på flybillettar? Eg vil vil vil so gjerne kunne reise heim igjen til Gran Canaria til nyttår utan å måtte legge ut 6000 kroner for å reise i 11 timar (fordi der ikkje er direktefly når du betalar so mykje?). Men eg skal klare meg om eg får ein reisekamerat som kan holde meg med selskap på flyplassane frå Bergen til Frankrike, til Tyskland, til Madrid og so til Gran Canaria. (Ikkje GranD Kanaria tenk) Er det nokon som sitt på ein billett som vær so vær so snill kan kaste den i frå seg so eg får den på restplass til 700 kroner slik som eg har gjort før?

Einaste plassen eg har funne anstendig billett til no er Frankrike! Og som eg gledar meg til vinterferien! Eg håper at eg skal få eit litt anna inntrykk på Frankrike dinna gongen i forhold til sist gong . Dinna gongen skal vi ikkje bu på dårlig hotell utafor Paris som ikkje veit vi har reservert rom hos dei ein gong. Og vi skal ikkje bu på 5-stjerners hotell i Paris kor vatnet kostar 8 euro flaska helde. Vi skal bu i leiligheta til Arne! Fantastisk!

parisjanelinders

// Bourvil - A Bicyclette

Uansett so skulle eg ønske eg var pappa akkurat no. Han kan nemlig nesten gjere som han vil, og eg misunnar den jævelen som befinner seg i Stavanger akkurat no! Eg og vil.

- Veit du om et billig hotell på Gran Canaria?
- Kor vil du reise nü?


signaturen

10 ord

theresekristina

24.aug.2009 kl.22:45

Kor som helst faktisk. Berre ikkje til ett land med krig og bombe. Det frista ikkje.

fredrikke dorothea bolette

24.aug.2009 kl.22:53

det er jo veldig skummelt da.eller?ja, men hvis han er ekte, er det bra eller dårlig da?/fredrikke

Annelene

24.aug.2009 kl.23:37

Sv: Ja, eg og har fått inntrykket av at det kjem veldig an på. Men det ordnar seg nok, når toalettsakene forsvinne ;) Rekna med at eg bruka dei opp på tre mnd ;p

Stine

25.aug.2009 kl.00:01

kan ikkjed u berre bestille deg en chartertur då? det e no mykje billigare enn det flyet du snakka om.. tru vi betalte under 4000 for to veke på G.C sommaren til 3kl.. haha, kam du ska på ekeberg? sponsa statoil tur eller ? :P Eg syns oslo e Gusj, men eg kjem nok inni det etterkvart :P

Katarina Rosø

25.aug.2009 kl.00:02

Eg har bestilt billettar til London i kveld! Og livet smiler litt ekstra.. Og du burde ditche Gran Canaria og heller bli med til London å SHOPPE, FESTE og ETE KFC-MAT :)

Annelene

25.aug.2009 kl.00:03

Sv: Ja, blir vel til det. Får krysse fingrane:)

Katarina

25.aug.2009 kl.01:04

whatever. KUN portrett. klassebilete blir seinare!

Marianne

25.aug.2009 kl.11:26

å da må jeg dra dit å se til helga :) for jeg fant ingen i nettbutikken. Takk for tips ;)

Marianne

25.aug.2009 kl.11:31

aha, men finner sikkert noe på en anna butikk ja :) Jo takk ;)

Amalie!

25.aug.2009 kl.13:39

Den var finfin!! Gleda meg til å synke djupare inn i songen når eg får internett på hybelen og koblar til eit skikkelegt annlegg!:)

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten