Det er den dagen i dag veit du.

Du veit det er ein av DEI dagane når du forsøv deg, og får ein telefon som vekker deg ti min før skulen startar. Ein skal ta årbokbilete nøyaktig når skulen startar og du vaknar med håret til alle kantar fordi du dusja før du la deg. I tillegg bur du eit stykke ut frå sentrum og det vil ta ca 20 minutt og komme deg på skulen. Sykle kan du ikkje gjere fordi du finn ut at sykkelen er øydelagt og manglar pedalar. Det er og den dagen når naboen berre køyrer forbi deg uten å ense at du er seint ute og du halvveis spring til skulen utan å ha fått ete frukost. Mascaren ligg no litt rundt om kring og du ser ut som ein drukna klovn. Ære være søvn! 

Heldigvis fekk eg vete at eg kunne møte opp seinare å ta bilete då(red: det vart ikkje fint fordi om). Ikkje søren om eg hadde komt springande inn og tatt bilete medan eg såg ut som ein kokt hummer med hår som ein sau.

Allerhelst skulle eg sett sånn ut, og på den måten slappe eg å bli gjenkjent i årboka. Kjekt.

solbrillerpola

// Einar Stray - Arrows

Er det forresten nokon som har høyrt musikken til söte Einar Stray ? Han er snill, og gav meg ein linjal for nokre år sidan, kun fordi det var eit hjarte på. Hugleik!

- Blei årbokbiletet ditt fint?
- Har du ein god dag?


signaturen

9 ord

Dina

25.aug.2009 kl.16:55

Jeg har en spesiell evne til å aldri bli fin på bildet.Jeg blunker, ser en annen vei eller nyser - akkurat når bildet blir tatt.På den måten har jeg ødelagt ikke så få klassebilder gjennom tida. ")

theresekristina

25.aug.2009 kl.16:58

Eg har ikkje tatt årbok bilde enda, men kjenne eg meg sjøl rett, så ser eg nok ut som en skjeiv hummer, som virkelig skulle øvd på å smile :)

Eirin Victoria

25.aug.2009 kl.17:16

Sv Dina; Eg trur det er ein forbannelse over årbokbileter som absolutt ikkje skal sjå bra ut. Hmm. Kva skjer meg dei som får eit fint eit?

Tyra47

25.aug.2009 kl.18:07

Sv: Hmm såpass ja, men hvordan funeger kameraet ellers?? Tenker på skarphet, zoomingen og slike ting, for er det kun HD som er bram da vet jeg ikke om det er noe for meg:)

Helene - bildeblogg

25.aug.2009 kl.18:29

Sv: Takk for bildekommentar. Likte godt bildene dine også :)

Tyra47

25.aug.2009 kl.18:39

Takk for opplysningene Eirin Victoria.

Malin Therese

25.aug.2009 kl.21:27

hehe stakkars !:P ikkje lett å vere deg altso! x) mitt bilde blei heilt forferdelig.. va nesten heilt på gråten, for eg visste virkelig ikkje at eg såg so fæl ut!!

Eirin Victoria

25.aug.2009 kl.22:04

Malin Therese; Eg er ganske sikker på at det ikkje var so ille! Eg har en tendens til å starte bra (dvs i 1. klasse såg det ok ut), so går det berre ned over og ned over. Trukje NOKEN årbok bilete ser bra ut, og du er for all del ikkje stygg! :D

fredrikke

26.aug.2009 kl.16:32

tja.det er sant :)man kan aldri vite.joda. så hehe. det hørtes jo greit ut.forresten, du har veldig fint navn. /fredrikke

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten