Let's roll like a roadtrip!

Ting blir so og sei aldri slik ein planlegger. I ditta tilfellet blei det slik som vi planla, men det var ein long vei før vi kom dit. Vi er i dag Katarina og Nikita (som er ein fantastisk fotograf!). Og vi skulle i hovedsak berre køyre en liten tur på ein bensinstasjon, leige ein film, køyre heim til meg og sjå den. So enkelt skulle det ikkje bli.

Før vi kunne reise heim til meg å sjå film, plukka vi opp ein 1. klassing på bensinstasjonen, reiste heim til ho på hybelen og møtte saksofon Henrik. Vi prata og såg ein gammal James Bond film, før Henrik spelte musikk til oss og vi bestemte oss for å reise vidare. Vi skulle endå ikkje heim til meg. 1. klasse "fest" er alltid kjekke å observere ettersom dei ofte er relativt mislykka. Vi hadde rett. Då vi kom dit satt der 3 stk og spelte Fifa. Party!

Det er no vi begynner å kjede oss. Kva skal vi finne på? Det er ikkje so seint, so tankane om å køyre inn til Oldedalen og kidnappe Amalie fyk igjøna hovudet vårt. Kva gjer vi? Vi setter oss berre inn i bilen og køyrer. Kvar vi skal er ikkje so nøye so lenge vi har godt humor og god musikk. Musikk hadde vi ikkje, men diskusjonane satt laust. Uheldigvis dabbar stemninga etter at vi har køyrt i drøye 40-50 min. Vi er alle trøtte. Av og til er det betre å planlegge, so vi reiste berre heim til meg for å sjå film. Det skjedde sjølvsagt ikkje før klokka var 2 på natta. Det som skulle bli ein so bra kveld med spontanitet endte i trøtte miner og soving på sofaen. Livet er kjipt?

322949110627be5f101e

- Kva gjorde du i gårkveld?

signaturen

3 ord

Amalie!

06.sep.2009 kl.14:54

haha, dåkke får kidnappe meg ein annan gong, då:D

Katarina Rosø

06.sep.2009 kl.16:34

Vi skulle dratt til Oldedalen! Haha, du sovna. Eg kosa meg! Og eg veit om to andre som gjorde det og :p Ahahahah!

ANYATANYA

06.sep.2009 kl.20:15

så søt blogg! elsker designet! : )

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten