The nines.

Vi snakkar ikkje om filmen The Nines, kor Ryan Reynolds er en mann med forskjelige personligheter og like mange koner, men om dagen i dag, 09.09.09. Eg er sjølvsagt ein av dei som trur det betyr noke, men hittill har det ikkje gjort noke spesiellt for meg.

Eg ligg på sofaen med ei bytte vedsidan av meg. Eg ligg so og sei og ber om at eg skal verte frisk igjen til bursdagen min i morgon. Ikkje søren om eg skal være sjuk då. Endå mindre sjuk skal eg være i helga når eg reiser til Bergen og omsider er blitt 18! Det skal bli travelt.

Og om du tilfeldigvis er ein av verdas snillaste,søtaste og mest gavemilde person i Verda, seier eg ikkje nei om du sender eit slik eit kamera i posten til meg, kun fordi eg er sjuk og har bursdag i måra.

dmra
Snille? Snille? Snille?

- Kva gjorde du på 18'års dagen din?

signaturen

7 ord

Hummingbird

09.sep.2009 kl.19:39

sv; hehe,1 klesbutikk på bygda? jeg bor egentlig på bygda. Der er det en bitteliten MATbutikk. Og det er alt.

maikenkildal

09.sep.2009 kl.21:49

Sv: Jeg liker å kalle det på natta, hehe : )

Hummingbird

09.sep.2009 kl.22:16

sv; hhihi, STOR bygd i forhold til min da!:D Skal man gå til den eneste butikken i bygda, tar det 45 minutter (fra meg) og jeg bor ikke i enden av bygda engang! Det er 1,6 mil til buss som går inn til byn, og 4,5 mil til byn. (hvor jeg bor nå). Og det går ikke busser inni bygda xD

Hummingbird

09.sep.2009 kl.22:55

sv; DA FÅR DU IKKE LOV Å KALLE DET EN BYGD! For det bestemte jeg nå nettop!:D Du kan kalle det en.. plass! Vi hadde ungdomsskole. Den ble lagt ned. Nå er det kun barneskole og barnehage x)

Hummingbird

09.sep.2009 kl.22:56

Oh btw, jeg digger den filmen! The nines. Den er.. merkelig. Jeg måtte se den 2 ganger for å forstå den, men tror endå ikke jeg har forstått den. Så jeg bare later som.

Stine

10.sep.2009 kl.00:21

Grattis me dagen velslemor :) Du BØR bli frisk før du reise til bergen, eg har IKKJE tid til å bli smitta :P ska jaffal holde en ti-meters avstand fra deg om du fortsatt e sjuk:P Jaa, greit me litt hjelp frå en som har peiling på bil :) Russebil måå man ikkje ha, men kjekt e det :) berre ikkje legg for mykje penga i det, DET ekje det vert :) la den vere shabby og stygg, det e litt av sjarmen, og dessuten, den ser ikkje bra ut når du e full uansett, og den blir garantert styggare i løpet av russetia uansett :P

Hummingbird

10.sep.2009 kl.00:34

sv; Haha, ja det kan telle liiiiitt.

Hihi, hver gang jeg ser han så tenker jeg bare på "pizzagjengen" og der er han bare... rar x)

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten