Let's celebrate!

Eg har for ein gongs skyld ikkje pakka det eg skulle ha med meg til Bergen, noko som resulterte i ein veldig kjedelig busstur heim frå Bergen nett no i sta. Ikkje fekk eg med meg mobil-ladaren, iPod-ladaren, kamera-ladaren eller pc'en for den del! Her snakkar vi vimsekråke til dei grader.

Grunna dette har det og blitt maksimalt lite blogging og kommunikasjon med omverdenen, men eg har i det minste overlevd! Og helga har rett og slett vore fantastisk! Ikkje berre fordi Marita gav meg ein fin kveld på fredagen, men og fordi eg møtte ei gammal venninne på laurdagen, samt at familien kom på besøk og mamma hadde laga til bursdagsfeiring! Gåvene var alt i frå pengar, til Elvis-shotteglass, til Barbiedukke, fox og ein Smurfebamse. Skulle tru det var gåvebordet til ein 8'åring, men det likar eg!

I tillegg har eg forresten vore i konfirmasjon i huset til mora til dattera til nyetypen til mamma! Fekk du det med deg? Eg hadde trudd det skulle bli litt meir stivt og pinlig, men herrejesus for nokre åpne familiar vi er! Det som var mest skuffande med konfirmasjonen er at det ikkje var ein einaste person i kyrkja som kunne sangane uten att. Du veit der plar alltid være ein person som kan alle sangane, og syng mykje høgare enn dei andre?

Ditta biletet kan oppsummere heile helga. Festligheter!
celebration

Psst! Eg har kjøpt med Canon Eos500D !

- Kva gjorde du i helga?

signaturen

Ingen ord

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten