Eg skal aldri bli gammal og full.

Du veit dei dagane du tenker; i dag skal eg slappe av, sjå ein god filmg kose meg? Det ender som oftast ikkje slik som ein trur. Ikkje for meg iallefall. I det eg hadde lagt pc'en på senga for å sjå nyaste Fast & Furious høyrer eg at det ringer på døra. Kva vil vel folk halv ellve på kvelden? "Vi skal på pub!" kjem det frå kjeften hennar.

Sjølvsagt skal det være liv på puben på ein fredag. Det er ikkje anna å forvente, men at fleirtallet er over 35/40 er litt skuffande. Til tross for at det er til underholdning for oss som er unge, synest eg faktisk litt synd på dei. Nettopp fordi dei ikkje forstår kordan dei framstår for oss andre. Det er ikkje ok og sitte å sei at ein angrar på at ein fekk unge når ein var 19, medan dattera sitt rett vedsidan av. Det er ikkje ok og danse over heile dansegolvet i berusa tilstand, og det er ikkje ok å gå med gjennomsiktige toppar når ein har hatt fem ungar, ikkje er stolt over kroppen sin og ein er begynt å bli overstadig berusa. Det einaste eg sitt å tenker på er, takk gud for at foreldra mine har vet nok til å ikkje domme seg ut.

Alt i alt var det ein kjekk kveld. Spontane mennesker er det beste eg veit, og når eg då vert innkludert er det fantastisk! Det tar på å ha blitt atten.

fredag 042
// Katarina

- Kva gjorde du i går kveld?
- Kva synest du om eldre mennesker som drikk for mykje offentlig?

signaturen

3 ord

Katarina Rosø

19.sep.2009 kl.17:19

Haha, det var kjekt! Du kom deg fint heim? Og ja, vi ER den raraste flokken eg har sett!

Kathleen

19.sep.2009 kl.18:07

Jeg er tyve og synes selvfølgelig eldre folk som er drita er superpinlig. Men EGENTLIG er det jo ikke pinligere enn fjortissfylla, og jeg er helt sikker på at jeg er like teit når jeg er drita. Noe annet er det når de eldre er på sjekker'n da.

Katarina Rosø

20.sep.2009 kl.00:10

Derfor sjekkar eg alltid bøkene eg tar med meg :)

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten