Bilulykke er noke ein overlever.

Du veit den følelsen du får når nokon fortel deg noke som høyres heilt surrealistisk ut? Ein kobla ikkje heilt til kva som har hendt, nettopp fordi ein ikkje klarer og ha følelsar relatert til det som har skjedd. Nettopp slik følte eg det i dag då tanta mi kom og sa at mormor og onkelen min hadde krasja med ein lastebil.

Kva skal ein sei til slike ting? Det er jo ikkje ekte? Eg nektar og tru det. Men samtidig klarer eg ikkje tenke på noko anna enn om det går bra med dei. Heldigvis gjer det det, som eg har høyrt hittil. Men alle slags tankar spring jo igjøna hovudet til ein person då ein får høyre noko slikt.

Tatt alt ditta i betraktning var det fortsatt ein bra bursdagsfeiring med familien samla. Sjokkbølga gav sjølvsagt ein liten stoppar for latteren, men det går bra. Det går bra. Jo det gjer det.


Det er ein ekkel kjensle som går igjøna meg når eg ser bileta av mormor i ein ambulanse på denne sida her, eller når eg les om det her.  

- Har du opplevd noko lignande?

signaturen

5 ord

theresekristina

20.sep.2009 kl.22:22

Ja, men det er fleire år sia, og det var det enda vanskligare å forstå det. Håpe det går fint med dei!

Katarina Rosø

21.sep.2009 kl.23:37

Konklusjon: Har hengt for mykje med Hanna!

Stine

23.sep.2009 kl.00:04

Kødda du?? va det dei? eg leste om det på nettet, men ante ikkje det va dei.. går det bra me dei ? håpa det :) På den annen side, so har ege egentli berre venta på at d ska smelle der, makan t stygg vei m SO mykje trafikk ska du leite lenge etter..

Oliva

26.sep.2009 kl.16:46

Der er mamma og. Damen som sitte inne i ambulansen er mor mi :) Håpa det går bra med dei, og at mamma gjorde ein god jobb ;)

Eirin Victoria

26.sep.2009 kl.17:07

Olivia; Ho gjorde nok en super jobb! Dei kom seg trygt heim til slutt, og eg er superletta! Heldigvis gjekk det bra dinna gongen :)

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten