Eg skal bli punkar.

Eg er endeleg komt meg heim etter å ha stått opp klokka 6 om morgonen og reist med bil, buss og ferje ca 6 timer på ein dag. Deileg å komme heim og sleppe å ha ein onge foran seg som sitter og seier mamma, mamma, mamma, mamma, mamma? Mamma? Mamma? Mamma, mamma, mamma, Maaammaaa, i ein halvtime i strekk, etterfulgt av grining.

Dessutan slepp eg å holde meg til eit lite sete konstant i monge tima, nettopp fordi det ikkje kjem og setter seg fremmede folk i sofaen min heime. Men eg lurer meg på om eg skal begynne å kle meg som ein punkar då eg skal ta buss. Er det det at eg ser so snill og harmlaus ut so gjer at folk har lyst å setje seg med meg? Skal eg slutte å smile høffelig til dei for å unngå at dei skal setje seg hos meg? Det er ikkje slik at eg har lyst til å dele sete med ein kver person. eg skal virkelig begynne å sjå ut som som ein ufordragelig skitten punkar, som ikkje smiler og høyrer på høg musikk som eldre ikkje likar.

20090515122525
20081124205527
// weheartit.com

Visste du forresten at det er begynt å snø noke aldeles mykje her i fylket i det siste? Det er oktober! Ikkje det at eg har noko imot snø eller noke, men det kan vente litt. Til eg har tatt lappen og slepp å gå i slaps til skulen.

- Kva synest du om fremmede som setter seg hos deg på bussen/toget?

signaturen

3 ord

theresekristina

08.okt.2009 kl.15:08

Du hadde nok blitt en søt punkar, Eirin :)

Eg lika det ikkje. Eg synst det er skummelt og irriterande.

08.okt.2009 kl.17:34

haha...heilt sant. punkar hadde funka!

og bilete du tok av mr handsome var langt betre enn ingenting!!

og eg vilvil ha dei brillene, så ska spør optikaren i stryn på fredag!

Amalie!

08.okt.2009 kl.17:35

ja..det var altso, som du truleg skjønte, eg som skreiv forige kommentar:D

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten