Vi gjer alt anna enn det vi må.

Eg er lei folk som bestemmer seg, ombestemmer seg, og deretter bestemmer seg igjen. Fram og tilbake er eit stort nei i dag! Men heldigvis går det bra til slutt då du har snille folk rundt deg som vil hjelpe til. Takk D!

I måra skal eg ha forbikøyring. Eg skal og ta teorien. Håper på at det går bra, men ein veit aldri. Spesielt då eg gjer alt anna enn å faktisk lese. Eg kjem liksom ikkje i gong. Spesielt ikkje når eg veit eg eigentleg skulle søtte på ei hytte med nokre søte folk og tatt ansiktsmaske. Då lagar vi smoothie i staden, og eg satsar på at det vil gjeve meg energi til å lese teori i heile natt. For det er det eg kjem til å gjere.

img6644 copy
img6627
img6628
img6646 copy

Eg seier nam!

signaturen

6 ord

theresekristina

22.okt.2009 kl.22:18

Den boka har eg òg! Trur eg vertfall

Anette

23.okt.2009 kl.12:48

Du e litt fram og tilbake sjøl, frøken! "Eg bestille biletter neste veke, då får eg lønn. Nei, eg kan ikkje bestille likevel, har ikkje penger, men neste måned får eg lønn! Nei, eg kan ikkje bestille nå, siden eg har akuratt kjøpt bil, og så må eg betale russeutstyr!" That's a big no-no;)

Den boken fikk eg i 16-årsdagsgave av noen søte jenter!:)))

Henriette

24.okt.2009 kl.01:27

Lykke til med teorien! eg måtte prøve 3 gongar før eg klarte den :(

Ylva Maria

24.okt.2009 kl.22:18

Det ser godt ut :) Bildene er veldig forresten veldig fine. Det er du som har tatt dem?

Eirin Victoria

25.okt.2009 kl.15:19

Anette: Eg har faktisk berre sagt det en gong at eg skulle bestille på neste lønning; altso den eg har no. Og store dela av den gjekk vekk til russebilen eg måtte betale, so då gjekk ikkje det.

Amalie!

25.okt.2009 kl.23:55

NAMM!

men NEI,til at laddaren din ligg på hytta! dee blir for domt. kva gjer ein då?? men det er sikkert nokon på firda som har same laddar som deg, så du kan låne! søssta te janis td. ho har vertfall eit ganske nytt canon-apparat!:)

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten