Er eg i live?

Arg. Eg har timillionahundretusenogfemtienkommafem ting å tenke på, og merker overskuddet mitt heller mot eit underskudd. Likevel er eg ikkje smart nok til å legge meg i vetig tid, slik som i dag. Som i går. Og som resten av dagane. Nettopp fordi eg må gjere so mangt, og prioritering er ikkje min beste ven.

Heldigvis for meg er eg ferdig med soloen min, og sangen vart Not As We med Alanis morisette. Herleg, uforståelig og samtidig full av følelsar. Eg gler/gruar meg til å framfør den på fredag. Spesielt då det er i ei kyrkje! Takk gud *kremt* for at sangen er passande.

Berre for å halde det eg har skreve før so legg eg ut nokre bilete frå då vi sneik oss inn i huset til oldeforeldra til Katarina og snik fotograferte. Visste du at dei hadde stolar hengande i taket? Eller at kjelane på kjøkenet stod på konfyren heile tida? Dessutan var det medisinskåp med gammal medisin som mest truleg ikkje er lovleg lenger. Rart.
// Privat

Eg hugleikar teppet og den gamle stova. Skulle ynskje vi hadde eit slikt eit hus i familien. Vel og merke eit hus eg faktisk tørr gå inn i, og ikkje frykte at eg skal sjå gjenferd overalt. For det er nemleg slik vårt gamle hus får meg til å føle.

signaturen

3 ord

Marie

03.nov.2009 kl.00:42

Stilige bilder, jeg likte dem skikkelig godt!

Amalie!

03.nov.2009 kl.13:37

eg elskar det!

Eva

04.nov.2009 kl.17:35

Åh, så fantastiske bileter! Du er meget flink. ! Kva kamera er det du brukar?`

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten