Eg er for all del ikkje forbanna!

Har du hatt ein av dei dagane då alt skal gå feil? Eller alle nekta å gjere som du seier nettopp fordi det er super kjekt? Eg merka det på kroppen at eg er sleten, og etter å skulle håndtert noko som oppfører seg som ei barnehage i heile dag, er det nok. Liksom.

Dagen er enda ung, og eg er longt i frå ferdig. No er det å finne ut ka i svarte ein skal ha på seg på haustfesten, so er det å komme seg til andre enden av bygda for å rekke siste gjennomgongen før forestillinga mi, og deretter komme meg i midten av bygda for å rekke haustfesten. Eg som trudde det skulle bli ei roleg helg utan jobb? Hmf.

Ein ting som gjorde meg glad i dag var han eg ikkje veit kven er, som kom på sykkel og gav meg slengkyss. Herleg! Kvifor kan ikkje alle mennesker berre spre slike ting, i stadan for å være sure og sei; nei det gidder eg ikkje! Ja takk til fremmede syklista som gjer slengkyss!

Tumblr_kpvhlcz0sq1qzcso1o1_400_large
// WeHeartIt

Dagens russefotograf må ha tålmodighet til tusen! Hadde det vore meg hadde eg måtta slått til nokon.

signaturen

Ét ord

Malin Therese L. K.

06.nov.2009 kl.15:54

ååå no fekk eg skikkeli dårli samvittighet pga at de va so masse tull me klassa vår i dag :( men du, til mitt forsvar, eg var ikkje klar over at de va DU som sendte meldinga! Trudde de va Martin Akse elns :p

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten