Rastlaushet.

Visste du at ein kan få krampe i lillefingeren av å svømme 1500 meter? Det veit iallefall eg. Men det er kjekt då? Då får eg i det minste bekrefta at eg faktisk har energi til overs for kva eg vanligvis ikkje pleier å gjere. Kanskje eg bør lese til ei prøve? Når vi fyrst var inne på ting eg ikkje pleide å gjere liksom. Men det går ikkje.

Visste du at det er femvekerogtre dagar til julafta? Dessutan er det etthundreogtjuefem skuledagar igjen til eg må finne på noke heilt anna enn det eg gjer no. Det er óg førti dagar til eg forlet den kalde verda og entrar palmeparadis med mine søte! Det er dessutan nittisju dagar til ho her og eg reiser til Frankrike på nye eventyr.

Som du sikkert merkar like godt som meg er eg utruleg rastlaus. Ikkje er der nok folk i klassa til å plage helder, for ca 2/3 av klassa er sjuke av svine(skulke)influensa. Kva skal eg finne på? Eg stemmer for at de der ut (de 8 stk som les ditta) skal gje meg ei utfordring! Kva skal eg finne på i nærmaste framtid?

Tumblr_kt5403fnic1qzdiqvo1_500_large
20081104184949
20090425034124
// WeHeartIt - kun fordi det er fint å sjå på!

Eg er tilogmed for rastlaus til å lese ferdig ei bok eg helde på med. Uansett kor spennande den er! Eg trur eg syr ein kjole i staden.

2 ord

theresekristina

16.nov.2009 kl.18:50

Du kan godt få ta over leksene mine viss du vil! Syr du mykje kle til vanlig? Legg ut bilde :)

Katarina Rosø

17.nov.2009 kl.13:48

Kva med å gå på skulen? Nittisju dagar til France? Blir bra! Gledar meg til å komme meg ut av Noreg :) Føler at eg har veldig lite turar å glede meg til, så nermaste er France! NITTISJU. No må eg maile Arne :)

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten