Svineinfluensavaksine kan drepe!

Eg veit overskrifta høyrast klisje ut, men sant skal seiast var det det som nesten skjedde med systra mi. Kvifor ho måtte ta vaksina når ho allereie hadde hatt svineinfluensa er eit mysterium, men at det skal øydelegge so mykje meir enn det den faktiske influensaen gjorde, er rett og slett skremmande!

Det starta i går med at systra mi blei innlagt på sjukehus grunna dinna sprøyta. Ho kunne trulig dødd grunna ei sprøyte legen tvang ho til å betale for, for at ho liksom skulle bli frisk. Eg kjenner eg blir forbanna, frustrerte og irritert på ein og samme gong. At folk skal prøve å tjene penger på andres sjukdommar gjer meg kvalm. Og dei som faktisk går i fella kan få varige men på alle slags måtar.

Legane har endå ikkje funne ut 100% kva som er i veien med systra mi, men ho har vore igjøna omtrent alle slags forskjellige testar ein kan komme på. CT, test for hjernehinnebetennelse, ryggmargsprøve osv. Eg unnar ikkje noken ditta! Eg er berre glad for at ho merka noko var i vegen og kom seg på legevakta.

Edit: Eg veit det er monge som meiner eg overreagerar på ditta punktet, men om sjukehuset held ho der i so monge dagar må der vere ein grunn! Og for dykk som meiner eg ikkje skal komme med slikt vas om denne sprøyta basert på kva eg eventuelt har lese i media, skjerp dykk! Om det var nokon i din familie ville du reagert på samme måte.

dscn1389

- Kva synest du om situasjonen rundt vaksina?
- Er du villig til å betale for ein kronisk sjukdom?

Eg synest forresten at alle som les ditta skal skrive ei god bedring-helsing til systra mi som ligg åleine på sjukehuset!

signaturen

30 ord

Anne-Marte

23.nov.2009 kl.22:03

Synst ditta e skumle greie :S ekje sikker på om eg hr lyst å ta den no.. en veit aldri, men so har eg på en måte lyst å ta dne i tilfelle de blir verre å ha svineinfluensaen.. e skumle greie ALT!

Ønska selfølgelig Marita God Bedring, og håpe de går bra:)

tenke på dokke:)<3

Isabell Veronica

24.nov.2009 kl.08:40

God bedring til ho :-)

Håpa det ordna seg!

Anette

24.nov.2009 kl.11:24

Eg syns det e uansvarlig og skummelt at legene prøve å "prakke på folk" ei vaksine som e så lite testa..

God bedring til Marita<3

Vegard

24.nov.2009 kl.16:47

Kva, kvifor måtte ho ta vaksina om ho allereie hadde hatt sjukdomen? Då var ho jo immun! >.< Dustelege. Ynskj søstra di god betring frå meg, og gje eit spark i leggen på legen som fekk søstra di til å betale for ei vaksine mot ein sjukdom ho var immun mot.

Men kor sikkert er det at det var vaksina som gjorde ho sjuk?

lillestoremeg

24.nov.2009 kl.17:03

God bedring til søsteren din. Håper hun blir frisk snart!

Jeg synes denne sprøyta er noe tull. Alle som har tatt den har blitt syke.. Svineinfluensa er ikke farligere enn vanlig influensa. Over 1000 nordmenn dør hvert år av vanlig influensa, det sier litt om hvor mye svineinfluensa er blåst opp.. De som kan dø av svineinfluensa, er ekstra utsatt, men de kan også dø av en helt vanlig forkjølelse..

heidihi

24.nov.2009 kl.17:04

God bedring til søstra di <3

Linn Isabel

24.nov.2009 kl.17:04

Så dumt...

siri

24.nov.2009 kl.17:06

God bedring til søstra di da! håper hun blir bedre <3

klem :)

Tonje M'en

24.nov.2009 kl.17:07

Det hørtes jo bare teit ut, hun trenger vel ikke ta den når hun allerede har hatt? Uansett så blir jeg bare mer og mer sikker på at jeg ikke skal ta den vaksinen! Det er mange som har fått alvorlige bivirkninger!

Utrolig fint design du hadde :)

BOTH, martha og vilde

24.nov.2009 kl.17:07

Ojj, skummelt. Vi kan få den på skolen nå. Men jeg skal ikke ta den. Forresten, vi trenger hjelp til å finne ut hva vi skal ha på videoblogg, på bloggen vår.

julienr

24.nov.2009 kl.17:10

Håper hun blir bra igjen : )

god bedring!

Inger J

24.nov.2009 kl.17:11

Har tatt vaksina, og lever i beste velgående, du skal ike høre så alt for mye på hva media sier, det skremmer mere en det gagner. kan være en annen årsak som vedkommende døde av, trenger ikke være vaksina som er hovedårsaken til alle dødsfallene.

June

24.nov.2009 kl.17:11

Velkommen etter. Mange som blir alvorlig syke av vaksinen. Ferre som blir alvorlig syke av svinefluen. Hvorfor tok folk vaksinen igjen?

Miss Darkness

24.nov.2009 kl.17:11

Synn med søstra di, men det er noe som skjer ytterst skjelden! Om det i det hele tatt var pga sprøyta. Kan ha være noe annet. Jeg har tatta sprøyta og maaaange andre jeg kjenner også, og ingen ble syke. Noen av dem, inkludet meg, fikk bare litt vondt i huet og ble litt kvalme. Ikke noe farlig, og det gikk over fort. Skjønner ikke alt hysteriet rundt sprøyta! Man får ikke noe verre bivirkninger av svineinfluensa sprøyta, en av vanlig influensa sprøyte! Detta er blåst opp mer enn nødvendig!

Men som sagt; synn med søstern din, god bedring til ho!

Men det kan jo ha vært noe annet en sprøyta, eller om det var den så var ho bare maks uheldig. Som sagt; allt det som skjer av svineinfluensa sprøyta, kan skje når du tar vanlig influensa sprøyte.

sofie

24.nov.2009 kl.17:15

Jeg tok vaksina i går, fikk den gratis fra skolen... God bedring søstra til Eirin Victoria

(Møllers) TraN

24.nov.2009 kl.17:15

Jeg har ikke lyst til å ta den, men mamma tvinger meg =/ Har ikke lyst til å dø eller bli syk, og jeg har forresten sagt til henne at hvis det skjer noe med henne, så er det hennes feil :P

Kjempefint design! :D

- TraN // Candycup

CarinaRosenlund!!

24.nov.2009 kl.17:16

Uff:(

God bedring til søstra de!(:

METTE ALSAKER

24.nov.2009 kl.17:17

har ikke noe lyst til å ta sprøyta, men mamma og pappa mener da at det er nødvendig :S
god bedring til søstra di :)

Mari Børset

24.nov.2009 kl.17:29

Uff, hørtes ikke riktig bra ut! Håper det ordner seg for søstra di, og at alt går bra! :-)

Du hadde forresten en kjempefin blogg her! :-)

-Mari

June Dåvøy

24.nov.2009 kl.23:44

sv: Jeg snakket nå egentlig bare om vaksiner generelt da, men... :)

June Dåvøy

24.nov.2009 kl.23:55

sv: Det er jeg nok ikke. Det er to slekter som heter Dåvøy, og jeg er fra den lille slekten der omtrent alle kjenner hverandre. Så jeg tror nok ikke at jeg er det.

Inger J

25.nov.2009 kl.08:08

Joda Eirin, jeg skjønner ditt dillema, men husk IKKE alle reagere likt på denne vaksina, Og det er ikke sikkert vaksina er hovedårsaken heler?? Kontaktet dere lege og fikk bekreftelse på at det var vaksina som gjorde din søster så veldig sjuk??

Jeg syns det er veldig viktig og være sikker i sin sak, før man sier noe, eller legger alle skylden på vaksinen.

Inger J

25.nov.2009 kl.08:12

Ja jeg har også en kronisk sykdom, og derfor tok jeg vaksinen,Det tar ca 2-3 uker før vaksinen virker, og får man influensa i mellom tiden, så ergo kan ikke jeg skylde på at det er vaksinen sin feil om jeg blir sjuk. Håper du skjønner mine synspunkter i dette, jeg syns det blir helt feil og legge all skyld på vaksinen, spesielt på mennesker som har en kronisk sykdom fra før.

Ha en fin dag.

Eva

25.nov.2009 kl.11:25

Eg har frå byrjinga meint at det er unødvendig og ta sprøyta for dei fleste. Dette er jo berre ein av mange sjukdommar, og tenk om vi skulle vaksinere oss for alt vi kunne bli sjuke av! Selvfølgelig vil media at vi skal vaksinere oss, men folk må skjønne at det er for å tjene penger. Oljefondet har faktisk invistert i aksjer fra det selskapet som produserer... Ergo er det sprøyt det dei seier om at vi har tapt på sprøyta, snarare tent! Så gjennomsiktig.

Sjølv meiner eg at å styrke immunrosvaret er det beste, skal vi ta sprøyten mot allslags blir immunforsvaret så dårleg til slutt at det blir vanskelig å skulle overleve små sjukdommar. Eg meinar, vi lev i bakterier og virus.

Det er heller ikkje til å skyve bak om ein stol at vaksine generelt ikkje er bra, med tanke på kvikksølv som blir skytt rett inn i blodet.

Og det er forferdelig trist at søstera di har reagert. Myndigheitene har vore klar over at nokre kan få alvorlige reaksjoner, likevel vil dei setje sprøyte på alle. Eg er sjølv i ein pressa situasjon der helsesøster seier at alle i familien må vaksinere seg, fordi eg ventar på å bli storesøster igjen. Har fått beskjed om at viss eg ikkje vaksinerar meg kan eg ikkje vere i nærleiken av den nyfødde. Det er galskap!

God bedring til søstera di og stå på! Eg støtter deg fullt og heilt i det du meiner, og ein treng ikkje vere del av den 'ville konspirasjonsteori' for å vere imot sprøyta. Det er berre sunn fornuft.

Eva

25.nov.2009 kl.11:29

Liten ps til nokre av kommentarane opp i feltet her: Sjølv om ein ikkje viser reaksjon med ein gang av vaksina, så veit ein ikkje noko som helst om langtidsvirkningane. Tenk om 50 år når mange får kroniske skader grunna det dårlege innhaldet i sprøyta.

martine

25.nov.2009 kl.20:09

bare tull! alle kan bli syke av hva som helst slags vaksine..Det har med hva en tåler osv..

men at svineinfluensavaksine er farlig er bare tullprat!

Eirin Victoria

25.nov.2009 kl.22:56

martine:

Men då e jo svineinfluensavaksina farlig for nokon?

Men om den ikkje er farlig tykkjer eg det er rart med mennesker som får kornisk nyresvikt, mysta smaksløkane og diverse andre greier? Merkelige saker.. Å leve er farlig, so vi kan like gjerne ta livet av oss sjølve no? Wohey! :)

martine

27.nov.2009 kl.17:01

hva med alle kronisk syke som faktisk trenger vaksinen for at ingenting alvorlig skal skje?

du snakker om å miste smaksløkene av vaksinen...man kan også dø av en sten i hodet på gaten.

Eirin Victoria

28.nov.2009 kl.01:01

martine:

Kva med dei kronisk sjuke som blir endå sjukare av vaksina? For det var det som faktisk skjedde. Ikkje kom med slike spørsmål når du ikkje veit fakta.

Du kan og dø av å sitte heime i ein stol. Livet er farlig. Men det betyrkje at livet blir enklare og litt mindre farlig og leve om ein tar ei svineinfluensavaksine :)

martine

28.nov.2009 kl.12:15

Hvor mange kronisk syke har faktisk blitt sykere av vaksinen? hvor mange har tatt vaksinen og blitt alvorlig syke?

når en leser bivirkningene av en tilfeldig vaksine står det allid:

vanlige bivirkninger

mindre vanlige bivirkninger

ytterst sjeldne bivirkninger

på de fleste vaksiner vil det stå enkelte bivirkninger som er farlige, men ytterst sjeldne og selfølgelig gjelder dette for svineinfluensa vaksinen som med alle andre vaksiner som en tar!

men om alle skulle skrive slik om en vaksine, så ville en aldri tatt vaksiner mot noe som helst da!

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten