Let it snow, let it snow, let it snow.

At det er fyrste desember i morgon er rett og slett fantastisk, men det betyr at året snart er omme. Eg må få meg tannlege time! Æsj. Men at det begynte å snø i dag, det er endå meir fantastisk! Det beste ein kan ha då er gode venar og eit kamera.

//Privat

Eg gler meg til å skulle skli heile vegen til skulen i morgon, og at me kan lage snøenglar i frimenuttet. No skal eg prøve å komme litt meir i julestemning. At eg pynta til jul på laurdag medan eg haurde på ein jule-cd utgitt av SeogHør for to år sidan, hjalp merkelig nok ikkje! God jul.

signaturen

5 ord

Hummingbird

01.des.2009 kl.01:10

Hihi, hvis du hadde sett kommentaren to-tre hakk lengre oppe hadde du ikke trengt å spørre xD Hvis du ser resten av fagene i bildet, er ingen av dem naturlige. Photoshop ftw!:D Men det er vanlig Holiday dip.. sånn til chips ;)

Marie

01.des.2009 kl.09:17

Veldig kule bilder!

Amalie!

01.des.2009 kl.11:45

åh, det var fint i går!

lika spesielt godt armrørslebilete av katarina:D

Katarina

01.des.2009 kl.23:10

Eg er deilig, kva anna er det å seie til den saken? HOT STUFF!

Eva

02.des.2009 kl.16:58

Eg har den gode gamle, julekjensla att, og det er veldig hyggeleg. Passer perfekt at snøen ligg ennå, med alle lysa og all julemusikken, og ikveld skal eg og nokre venar kome saman og sjå julefilm og kose oss med noko godt, også skal vi ha skikkelig overnattingsbesøk. Gler meg!

Då eg gjekk på Firda, iallefall ifjor, fekk eg ikkje julestemning sånn skikkelig, trur kanskje skulen ødela litt for det, eller kanskje det heller var veiret, men i år er eg tilbake der eg bør vere. Vonar at du har litt den gode kjensla no som snøen er her:)

Og eg blir stadig fasinert av bileta du teke. Har du brukt stativ når du har teke bileta? Eg prøvar å lære og forstå korleis nokre er så aldeles flinke til å fange slike magiske augonblikk i mørket. Eg treng å trene på det, og stativ!

:)

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten