Familie-idyll

Det er ganske kjekt å komme til Bergen og innsjå at væiret her er mildt i forhald til på Sandane. Det er faktisk 15 grader i forskjell, og mamma ser rart på meg om eg ikkje vil ha på meg tre lag med genserar for å gå ut av huset. Tilpassing kallar eg det.

Det er og veldig kjekt å komme til Bergen for å finne ut at mamma bakar ferske rundstykker og kokar kakao. Eg kjenner julestemninga er begynt å kome sakte men sikkert, telysa er tende, og det er rørt jordbørsylte og piska krem på bordet. Familie idyll og ein koseleg kveld. Sjølvsagt skal ikkje roa vare lenge ettersom pappa-Bjørn fant ut at han skulle tulle med kremen, og ho her fann ut at kremen skulle i ansiktet mitt. Resultat? Kremkrig på kjøkkenet. Og medan ho der og eg var opptatt med å kline krem i ansiktet på kverandre, ville pappa-Bjørn gjere det heile betre med å kaste vatn på oss. Aah, for ein familie! Hugleik.

I morgon er eg klar for typisk Bergenser-liv. Mulig eg skal innom pepperkakebyen. Dessutan har eg planar om å sjekke ut den kreative høgskulen her i Bergen. Kanskje den er noko for meg?


// Randomsness - kun fordi eg elskar desse blomstrane og fordi eg såg ein død fugl på veg til sentrum i dag. Kvil i fred Regine Stokke.

- Kva plar familien din gjere som er uvanleg?

signaturen

2 ord

Kristine

04.des.2009 kl.07:49

Åh herre, for noen herlige bilder <333

Hahaha, jeg sitter faktisk og venter på flyet til Bergen akkurat nuh. Tilfeldig?

04.des.2009 kl.10:25

Sv: Aerobicen gjekk faktisk kjempebra :D

Nydelige bilder!

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten