ObamaDramaRama

Du veit du er blitt vaksen då du skal på to forskjellige julebord på ei veke i slengen. Du veit du ikkje er fullt so vaksen når du har søtte å spelt Amateur Surgeon i ein time på Adultswim . Men kjekt skal det vere!

Eg kunne sjølvsagt posta forskjellige bilete av kjolane eg har å velge mellom til julebordet i kveld, men eg velger å ikkje gjere det, for det er vel strengt tatt ingen i heile Noreg som faktisk bryr seg om kva kjole andre (som ein ikkje kjenner) har på seg. Det er ikkje slik at den kjolen eg velger har innvirkning på om du kjem til å ha ein god kveld eller ikkje! Eg gjer opp dagens samfunn.

Dessutan må eg sei ein liten ting. Ja eg veit eg kjem til å få sint ekommentarar no, men det får gå. Kvifor skulle Obama komme til Noreg? Greit nok, han vant fredsprisen og den skulle han sjølvsagt få på ein høgtideleg måte. Men å bruke åtte milliardar kroner på at han skulle vere i Noreg i ein dag syntes eg er drøyt! Det er faktisk ca sekstenhundre kroner fordelt på kver nordmann! At staten skulle bruke sekstenhundre kroner av mine skattepengar på ein mann eg ikkje fekk noke tilbake for, synest iallefall eg er drøyt! Om Obama personlig hadde tatt meg i handa og takka for desse kronene som skulle til for at han kunne komme til Noreg, då hadde det vore greit. Men her har kver nordmann betalt staten pengar for at han skulle komme på fredsprisutdelinga og forklare at krig er nødvendig, det er vel, ja, rart? Det blir som å seie (som folk faktisk seier) at ein skal pule for jomfrudommen! Hah!

Jens Stoltenberg; du skyldar meg sekstenhundre kroner!

pow

- Bryr du deg mest om Obama eller kva kjole eg skal bruke?

signaturen

17 ord

<3 Jenny Ø.H.

11.des.2009 kl.16:28

kult bilde!

Monica

11.des.2009 kl.16:29

Elsker Obama !

Kine Kvarmè

11.des.2009 kl.16:36

jeg er stolt av jens STOLTenberg ;)

vilde w.

11.des.2009 kl.16:36

hater obama

Sandra - Blogger om musikken min

11.des.2009 kl.16:42

Er absolutt enig med deg. Syns Obama er oppskrytt. Greit nok, han er nok den personen flest personer har lyst å ta livet av her i verden. Men da kan han heller la være å komme til Norge..

Helene

11.des.2009 kl.16:54

Hva syntes du vi burde blogge om?

Er du ferdig med tentamener?

Svar på vår blogg :) www.heleneogelises.blogg.no

QUIZZA

11.des.2009 kl.16:54

enig, vet egentlig ikke helt hva han gjore her. sløsing av penger.

- jeg har blogg vs blogg, bli emd da vel !

ChadBird

11.des.2009 kl.17:02

Det er ikke Obama sin "feil" at han kommer til Norge, det var jo ikke han som bestemte at han skulle få nobels fredspris. Det har seg nemlig slik at fredsprisen blir utdelt i Norge HVER eneste gang, så da kunne han ikke ha fått den tildelt en annen plass, han måtte komme til Norge.

At han har tid til å komme er jo en ting. Han er verdens mektigste mann og har et fullpakket program fra morgen til kveld og sikkert om natten også, hver dag. Så at han har tid til å besøke lille Norge er en ære! Obama er stor og han er en god mann.

Så hvorfor bruker vi så mange penger på å sikre Oslo? Da spør jeg; Hva hadde skjedd med Norge tror du, hvis vi ikke hadde brukt så mye penger på sikkerthet og gjort alt som sto i vår makt for å gjøre det sikkert for presidenten? Jo, hva om noen hadde drept Obama fordi vi ga F? Obama er verdens mektigste mann og hvis han hadde blitt drept i Norge pga dårlig sikkerhet... Hva tror du hadde skjedd med oss da? Er det er rykte du vil ha på landet ditt? Vi hadde mest sannsynlig mistet alt og ingen andre land ville ha samarbeidet med oss, for vi gir jo F. Skjønner?

Om han fortjener prisen eller ikke er en annen sak... men det får du ta opp med nobels fredsprisjurien.

Obama er en stor mann og jeg hadde gjerne gitt av skattepengene mine for at han EN gang i historien har anledning til å komme til mitt lille Norge som er en av flere hundre land i verden som trenger besøk av han mye mer. All respekt for Obama og hans besøk!

- men det er jo bra at folk engasjerer seg i det som skjer :)

Anette

11.des.2009 kl.17:40

åå, nå ødela du kvelden min.............. bryr meg både om kjolen din og Obama (og ikkje diss han:(((). Hatedg (ps: du er forutinntatt)<3

theresekristina

11.des.2009 kl.18:06

Skjønna ikkje heilt ka vi betalte så himla mykje for, eg heller.

Isabell Veronica

12.des.2009 kl.01:30

Kala kjole du skal bruke, faktisk, haha :D

Eirin Victoria

12.des.2009 kl.14:38

Anette: Eg dissa ikkje Obama! Eg dissa norges tanker og bruk av penger rundt om. Tenk på alle barnehagane, skulane og sjukeheimar som kunne brukt desse 8 milliardane mykje betre enn å sløse alt vekk på ein dag!

Eg gler meg til å sjå deg igjen søtnos <3

Anette

12.des.2009 kl.19:16

Du må jo forstå at å ha seven minutes in heaven (lol) med Obama e mye viktigare enn f.eks eldreomsorgen (norges grunnleggare har det jo fanfrickintastic på aldershjem, de..)

Glede meg veldig te å se deg og! Og å reise tilbake til alle de minneverdige stamplassene fra vår barndom, eg blir heilt nostalgisk.

.

12.des.2009 kl.23:17

HAHAHA! Eg ler:) Godt noken andre og endelig har sjønt det ;) Kjolebilde e jo heilt klart det viktigaste i verden, not.

Obama e kul, men eg e HEILT enig i at d e litt drøyt å bruke sooo masse penga på han.Ikkje fekk eg sove om natta, (pga veisperringa so måtte settast opp kl 0230 og helikopter som sirkla) og ikkje gjekk dinna forbanna trikken der den skulle gå når den skulle gå. Alt va jo berre stress. Ikkje fekk eg møte han heller. Ekje heeeilt for å betale 1600 kr for at trikken IKKJE går :P

hjartesmil

13.des.2009 kl.03:50

det var ikkje åtte milliardar, men 108 millionar. alle utgifter på sikkerheten til obama og gjestene hans blir videresent med ei feit rekning til usa.

eg skulle gjerne tatt han i hånda og takka for at han har gitt verden håp. dét er verdt meir enn sekstenhundre(som ikkje er sekstenhundre) kroner.

Eirin Victoria

13.des.2009 kl.18:29

Anette: då kan vi vel egentlig kalle Obama for ei luksus hore om det skal koste so fanfrickintastic mykje for å ha han eit døgn? Hoho! Dyaste seven minutes in heaven eg har haurt om..

Åå! Det høyrest veldig rart ut at det var vår barndom, vi var so jo gamle! Men likavel er det faktisk seks år sidan. Eg gler meg som ein onge. høø høø :)

hjartesmil

13.des.2009 kl.19:02

sv: me brukar omtrent så mykje pengar på fredsprisen kvart år, og nobelkomiteen subsidierar med mykje pengar til sikkerhet óg, så det er ingenting ekstraordinært med nasjonen noreg sine utgifter til obama-pusøket.

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten