The last 24 hours.

På dei siste fireogtjue timane har det skjedd som mangt. Etter å ha venta på det forsinka flyet nr. 1 kom Mildrid og eg endeleg fram til Spania. Der skulle vi vente på fly nr.2 (som og var forsinka) for å slå følger med vår kjære Anette til leiligheta vi bur i. Der va sjølvsagt søte venninne nr. 3, Maren.

Det har gått i mimring, latter og billig alt mulig heile veien. Kveldane blir seine, og naboane sutra. Det har omtrent ikkje gått 24 timar sidan vi kom hit, og vi har allerede blitt trua av naboen om at visst vi ikkje roe oss, so ringe dei politet. Spanjolar altså!

I dag derimot har det vore "sleck" dag på stranda med både frukost og x antall gamle bekjente. Omtrent ingenting har forandra seg, og eg blir fortsatt like flau over charterturistane idag som for seks år sidan. Kven skulle tru at det er heile 6(!) år sidan vi sist var samla her? Sjukt.

No er det dusjing og dolling som står for tur, før vi skal møte søt venn nr. 4, Simon, i Puerto Rico klokken 20;37 for å fare ut på middag. Kven veit kva som skjer etter?

Ét ord

Ana Around the World

28.des.2009 kl.11:26

Herlig med Spania nå da:) Kos dere

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten