Kiss and don't tell.

Det er no eg skal skrive eit langt innlegg om nordmenns rare oppførsel på fylla i Spania på lik linje med charterturismen, men då vil eg på ein og annan måte klare og røpe meg sjølv. Ikkje det at vi oppfører oss heilt likt med dei, men det ville være flaut. Ikkje berre for meg, men for heile norges nasjon.

Ja, eg blir faktisk flau over å være norsk på Gran Canaria. Til tross for at eg har budd her i to år, får eg det samme blikket som ho gamle dama med rosa joggebukse med Juicy trykt på rompa får, nettopp fordi det er kun ein ting som står i hovudet til dei innfødte, turist!

Men sant skal seiast so er det kjekt. Det er kjekt å kunne gå ut å sjå på drag-queen show utan å bli fordømt, eller å stå som nokre sauer oppå ein bar og danse til nattens seine timer. Det værste er at det kun er nordmenn som gjer det. Eller hur Julia? Det beste er samholdet mellom nordmenn og gleden man deler over å være beruset og norsk saman. Norskeklubben som vi kalte det, rular på blogg-dansen, men det er slikt ingen andre vil forstå.

3 ord

Amalie!

28.des.2009 kl.14:07

Kjekt å heire at du leve livet!

♥ MADELEINE HALM

28.des.2009 kl.14:47

sv: Haha, jeg danset på harleys sin bar MED de høyeste skoene mine :p Klarte det, selv om jeg hadde drukket en del.

♥ MADELEINE HALM

29.des.2009 kl.02:09

sv: Hahah, så moro! Åååh, jeg vil være der! Møtte du Julia? :) Så kos! HUn er herlig! Hils henne fra meg !

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten