La cocaracha, la cocaracha!

Det er ein annan verden her. Ikkje fordi her er jamnt over tjue grader kver dag, sol og palmar utanfor huset, men fordi alle folka oppfører seg så annerledes. I Noreg kan du gå på gata utan å bli plystra på som ein hund, og du slepper å møte blikk frå personalet på butikker, som gjev deg følelsen av at du er ein og annan skitten innvandrar som er til fare for dei andre kundane. Det heile gjev meg eigentleg eit nytt perspektiv, for er det ikkje nettopp slik vi ser på innvandrarar i Noreg? Ikkje no lenger!

Dessutan er alle så utadvente. Ingen er redde for å snakke med deg, eller kjøpe deg ein drink sjølv om dei veit at dei ikkje får deg i sengs. Dessutan stiller taxi-sjåførane seg disponible som personlige DJ'ar medan ein ventar på guaguaen (bussen), sjølv om vi ikkje har plana om å ta taxi med han. Pero no hay música en el guagua?

I dag vert det besøk på harrymarknaden for å sjå på svette gamle turistar og "billige" falske Channel, Pruda, Dolce og Gabana, Georgio Armami og Guchi (ja, eg veit det er skreve feil) produkt. Det er vel produktivt? Det blir iallefall litt anna type shopping enn den vi hadde i går, då vi var ti timar på Atlantico og gikk berserk i både Mango og Zara. Det går faktisk ann å gjere her i Spania ettersom det omtrent er dobbelt så dyrt i Noreg. Ja faktisk.
//privat

2 ord

Vemund

29.des.2009 kl.11:21

Hei, nice blogg'ass. Besøk min om du gidder'a; www.vemundeldegard.blogg.no ! Kommenterer du, fortsetter jeg å kommentere på din blogg ( :

Amalie!

29.des.2009 kl.19:40

verkeleg rart det ja..haha=)

meeen kos deg ute i kveld !

hugleik!

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten