Out with the old, in with the new.

Etter uttellelige forsøk på å finne ein fin resturant som hadde ledig bord i dag, gav vi opp. Dei einaste resturantane som hadde ledig bord hadde enten ein overprisa many, var kjempe harry, eller hadde kun plass langt oppi eit hjørn vedsiden av kjøkkenet. Vi har difor bestemt oss for å lage all maten heime, og tru det eller ei. Heile nyttårsmiddagen med forrett, hovedrett, dessert og en del champagne kom på under 100 kroner per stk! Merker at eg ikkje er i Noreg.

Det er ikkje berre dette som vert nytt i år. Det vert utan familien og på ein måte. Heldigvis feirer eg den jo med min "andre" familie, nettopp dei same eg feira med i fjor . Men og som "alle" har fått med seg blir det ikkje norsk tradisjon med verken ribbe eller pinnekjøtt, iogmed at vi befinner oss i Spania. I staden vert det biff og anna snadder! Ikkje minst skal vi ha piñata! Dessutan skal vi fullføre den spanske tradisjonen med å ete ei vindrue for kvert av slaga på klokka når vi entra det nyet året, 00:00. Om ein er godt brisen kan det bli litt vanskelig å ete tolv druer på tolv sekunder?

Det som og er nytt i år er at vi ikkje får feire nyttår samtidig som dokke heime i Norge. Sånn går det når man befinner seg i ei anna tidssone. Så i år skal eg ringe å snakke med fremtida. Menneska i 2010 skal få fortelle meg kordan fremtida ser ut, og eg skal fortelle om gamledager. Kjekt?

No må eg desverre gå for det private bassenget og sola venter på meg. Livet er forferdelig ikkje sant?- Kva skal du i kveld?
- Kva skal vi kalle dette tiåret? 10-tallet?


3 ord

Anette

01.jan.2010 kl.18:49

Piñata e jo Meksikansk tradiskjon då, men shoot! Ekje Mexico og Spania liksom det samme?? :SSssass

maren:)

03.jan.2010 kl.11:14

haha:) Takk for en fin tur!

Din "andre" famili. DU er søt! Glad i deg!

Eirin Victoria

04.jan.2010 kl.22:27

maren: Du er søt! Og eg er glad i deg og. Takk for en fantastisk tur!

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten