Ein dag i Paris.

Det skal ikkje vere lett og konsentrere seg om skulen når ein sitt og glerglergler seg til vinterferien og turen til Frankrike. Fyrste timen gjekk vekk til å leite etter søte hoteller i Paris som kan være aktuelle å bu på, kun for nokre dagar. Dessutan gjekk det i planlegging om kva ting vi vil sjå medan vi er der. Dinna gongen aktar eg å ikkje sjå Yes Man på hotellet medan ho her såv, for so å gå ut for å oppleve Paris og finne ut at alt var stengt!

Paris-feberen (eller ein annan feber) har tatt med med storm i dag utan at eg veit om det. Eg tenker på franske filmar, går med raud "alpe-hue", stripete gensar og eifeltårnet trygt rundt nakken min. Ikkje hjelp det at eg er kjempe forelska for tida, og dagdraumer minst etthundreogførtiåtte gongar om dagen. Det einaste som kan hjelpe meg no er å sjå Le fabuleux destin d'Amélie Poulain medan eg sitt i senga med heilt nytt sengetøy, og et is. Dessutan såg eg Un Chien Andalou i går, som er ein surrealistisk kortfilm av Luis Buñuel.

amelieenfant
amelie2fond
51283769944a43d36fe
lefabuleuxdestindameliepoulain2000diaporama
lefabuleuxdestindameliepoulain2000diaporama
lefabuleuxdestindameliepoulain2000diaporama
2001amelie007lefabuleuxdestindameliepoulain2000diaporamaameliebrommer2001amelie006
ameliepoulain04

- Har du nokre franske filmar å anbefale?
- Skal du til Frankrike i nærmaste framtid?
2 ord

Katarina Rosø

19.jan.2010 kl.20:40

gler meg eg og!! og eg var btw, viss du har gløymt det, SJUK då vi var i paris! stakkars meg :(

men denne gongen har vi tolk, vi har ikkje nettopp hatt ei fantatsisk veke i london + tre dagar i rouen bak oss. vi skal slappe max av og røyke shisha og shoppe.. og ja!

Marie

29.jan.2010 kl.16:28

Delicatessen, fransk film den og! : ) Amelie er så pen.. du og, forresten:)

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten