Facinasjon - I.

Har du tenkt over at ingenting kan være som mangt? Tanken av "det er sikkert ingenting" kan bli til noke stort som ein ikkje har kontroll over. Vi har alle vore der. Bekymringar på bekymringar, der vi konkluderer med denne tanken. Vi lurer oss sjølve til at det verste tenkelige er ingenting, og så sit vi der plutselig. Med ei sprekk i realiteten og ein smekk i ansiktet. Når skal vi lære at tanken av ingenting kan ha konsekvensar?

Det samme gjelder når ein spør ein person om noko er gale. Ein får ofte svaret "det er ingenting" tilbake. Med det kan vi konkludere at vi aldri kan vete om ingenting er alt, eller om ingenting faktisk er ingenting. Forstår du? Eg er iallefall facinert over dette.
 
Dessutan kan ingenting ha stor innvirkning. Sjå for deg at du ser ein episode (nei, ikkje tv-serie episode) der du så gjerne vil bryte inn. Endre på det som skjer, men du er for feig. Du gjer nettopp, ingenting. Det at du gjer ingenting kan få fatale konsekvensar for ein annan. Kanskje det var i ein samanheng med mobbing. Anten kunne du brutt inn og personen ville fått ein betre kverdag, eller så kunne du gjort ingenting og han/ho ville f.eks. ende opp som sjølvskadar eller ein med sjølvmordstankar. Alt dette for ingenting. Kontrastar skal eg sei.


//Privat

- Kva er du facinert over idag?

6 ord

Barbie Doll

02.feb.2010 kl.11:41

Åja, det var deg, ja! Det var lenge siden sist! Savner deg mye når jeg tenker over det. Sleng over en kommentar så kan vi holde kontakten igjen! ;*

Marte Lango

02.feb.2010 kl.12:21

Så fint bilde :-)

Malin Victoria

02.feb.2010 kl.17:09

spennande:)

Chalten

02.feb.2010 kl.18:09

utrolig fint tekst og fine tanker. Jeg er helt enig med deg, en kan aldri vite om ingenting er ingenting. Derfor er det vel alltid best aa i hvert fall gjoere noe? :)

eirin

05.feb.2010 kl.02:00

SV; hmm nei enig. værste jeg vet er blogger med kun bilder tatt med selvutløser. samtidig er det kanskje litt det blogg kan være, utløp for eget ego? :p who knows.

fint innlegg, veldig enig. iblant skal ikke så mye til for å utgjøre en forskjell, kanskje endre alt. samtidig tror jeg at vi iblant må tenke at "det er nok ingenting", hvis ikke hadde hvertfall jeg blitt fullstendig gal:p av alle bekymringer osv. en mellomting ekke dumt!

Maja

05.feb.2010 kl.13:11

hmm, så sant så sant.

og vakkert bilde, du.

/ tusen takk !

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten