Problemstilling her, problemstilling der.

Det er kun fem dagar til eg reiser til Frankrike, og eg burde begynne å tenke på kva eg skal ha med meg, og eg burde sy ferdig kjolane eg har begynt på. Men nei. Eg vil helde ligge i senga heile dagen med verdens finaste og berre le. For det er slik det burde være. Forresten nokon som har idear og forslag til kva eg skal gjere i Frankrike forresten? Er ikkje kjend rundt om i Paris endå, og vil gjerne ha tips og triks om byen. Hit me!

Dessutan skal det være innlevering/framføring av særemne omtrent veka etter at eg kjem heim, og har eg begynt? Ikkje søren. Problemstillinga er klar; Forskjellig syn på tema gjennom fotografi, knytt til tidsepokar. Eller noke i den duren. Nokon som vil hjelpe meg å finne to vidt forskjellige fotografar som har tolka samme tema? Hittil har eg funne nokre eksempel frå fotografia til Tim Walker, der temaet anten er surrealisme, eller at fotografiet er knytt til eit eventyr. Nokre andre fotografar som har gjort det samme?


// Lenkje - Kun fordi eg vil det skal bli vår!

3 ord

Stine

16.feb.2010 kl.18:57

Kan ikke hjelpe deg med France i det hele tatt! Ingen som vil forstå deg der heller. Skal aldri reise tilbake, hehe.

Jeg også vil ha vår!

Katarina Rosø

16.feb.2010 kl.20:59

Gleder meg til France!

Eirin Victoria

16.feb.2010 kl.22:28

Stine: Var der ein gong i påska i fjor, og då oppfatta eg og det som eit reint og skjært helvette.. Heldigvis skal eg ha med meg to kjekke kompisar til Paris som er norske og bur i Frankrike, så då kan dei snakke for meg! Håper på ein litt betre opplevelse dinna gongen :)

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten