Bonjour!

Får å få mest mogleg ut av dagen er det om å gjere og stå opp så tidelig som mogleg. Hittil har vi vore på eit trykkeri, sett staden der Jeanne d'Arc blei drepen, funne ut at dei ikkje har Starbucks her, ete fransk baguett med ost og skinke, og sett marengsar på størrelse med fotballar. Herleg!

Resten av dagen er ikkje planlagt, men mogleg vi skal sjå oss litt rundt om i gatene. I Rouen er det fantastisk mykje å sjå, som f.eks alle dei x-antall kyrkjene dei har her. Ikkje det at eg er kristen, men dei er så enorme og utsmykka at ein kan bli facinert av mindre. Desssutan vert det ekstra spesiellt når gatene er heilt stille og det einaste ein høyrer er dei tusen fuglane som oppheld seg i tårna. Magisk, men og merkelig,

Sidan dei ikkje hadde Starbucks i Rouen, var det bra at det var det fyrste vi fann i Paris, og med det blei den einogeinhalvtime longe togturen plutselig mykje betre, Betre enn i fjor var den uansett, ettersom i fjor blei eg sittande i gongen vedsiden av ein dass som var full av bæsj. Ja, franskmenn er ekkle!// Privat - Chocolat-cream frappechino with extra whipped cream on top. Hell yeah!

3 ord

Kjempe fin blogg!:D

Hadde du blitt redd hvis du hadde fått en sånn tlf?

marthe

22.feb.2010 kl.11:52

så utrolig fin blogg du hadde!! wow :)))

jeg har akkuratt laget ett inlegg på bloggen min, ett inlegg som er veldig viktig for meg. kunne du gått inn å lest det å sagt din mening om inlegget i komentarfeltet? jeg gjør ikke dette fordi jeg vil ha statestikken i toppen eller få mest murlig komenter, gjør heller ikke dette for at jeg reklamerer bloggen min. jeg vil bare se andre sine meninger om hva jeg har skrevet. supert vis du kunne gjort det å håper du ser min side av saken :-) ha en forsatt fin dag :D

Amalie!

22.feb.2010 kl.19:16

åååhh..

EG LIKA DÅKKE!

Verka som de lev livet, og det er bra!

Her heime har eg faktisk utnytta den norske vinteren ganske bra, så har det fint eg òg! (sjølvom det sjølvsagt ikkje kan samanliknast)

KOS DYKK VIDARE!

hugleik!

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten