Alt kan endrast.

Vi skulle eigentleg ut å gå i gatene. Sjå på alle menneska, og ta bileter av alt og alle. Regnet hadde bestemt seg for at slik skulle det ikkje bli. Det hadde bestemt seg for at vi skulle trippe rundt i sølepyttar her og der, medan vi hasta forbi alt, kun for å rekke bussen slik at vi kunne komme til eit nyopna senter. Regnet gjorde det slik at vi måtte snike på bussen. Fordi alle var så stressa og pressa seg under taket der ein kjøpte billettar, kom ikkje vi nordmenn til. Regnet gjorde slik at vi fikk puls.

Vi gjekk langs vegen for å finne senteret. våre to guidar Martin og Arne la ikkje merke til at vi somla bak dei, fordi vi var opptatt med å sjå på alt. Regnet gjorde slik at vi gjekk inn i fyrste store bygning. Der var dei. Det var ikkje typisk Frankrike. Det var eit heilt normalt senter med virtuelle dammar på golvet. Du kunne trakke på desse, og vatnet bevega seg, og fiskane svømte vekk. Vi lo. Sidan fant vi engelske New Look, og vi vart sinte på guidane våre for at dei ikkje hadde fortalt oss at den butikken var her. Vi vart og glade, og tre par sko rikare.

På heimoverturen var regnet litt meir aggresivt. Difor sneik vi på metroen. Det tok ti sekunder. Sidan vi plutselig hadde ganske god tid, stoppa vi på ei tobakk sjappe. Der var pennar til trehundreogfemti euro, hunde skulpturar og vakre piper. Sigarettane var og kjempe lange, og dei skal ein aldri røyke.

Regnet ville fortsatt ikkje gje seg, så vi fant ut at det var like greit å skulle dra heim og sette seg på sofaen og ete av godteriet vi kjøpte i går. Godteriet var kjøpt i ein butikk som hadde 200 forskjellige typar ssmågodt, og om ein kjøpte en kilo, fekk ein en kilo til. Det er slikt man blir glad av. Anda gladare blei vi når Georg og Joakim kom frå Norge etter at flyet blei kansellert i går. Det gjekk i frå å være ein fantastisk dag, til å bli ein utrulig kveld. Kvelden varte ut til nattestimane med vasspipe-røyking, kebab, gitarhero, falske tattooveringar og latter. Eg skjønner ikkje kvifor eg misslikte Frankrike.

3 ord

theresekristina

23.feb.2010 kl.12:30

Så kjekt!

Malin Therese

01.mar.2010 kl.15:33

SV; haha, ja og so de de visst noke at kvar gang han seie "true story" so lyge han? x)

Eirin Victoria

01.mar.2010 kl.15:36

Malin Therese: Klart det! Eller når han seie; Uhm, cuz suits are awesom?

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten