Home sweet home!

Franskmannen snakkar norsk til nordmenna, dei snakkar engelsk tilbake, og han byrjar på fransk. Vi ser undrande på kverandre og fortsetter på norsk til kverandre, han hiv seg inn i samtala på norsk, og vi skiftar til engelsk igjen. Han fortsett på engelsk og plutselig blir det heile skifta til spansk. Tyskaren hiv seg inn med engelsk, og nordmannen svarar tilbake igjen på tysk. Tyskaren snakkar fransk med franskmannen, og franskmannen snakkar norsk med portugisaren, som igjen prøver seg på italiensk med nordmannen. Språkforvirra eg? Ikkje i det heile!

Etter ei veke i Frankrike merkar eg at det blir vanskelig å faktisk berre snakka eit språk i gangen, og ikkje skifte mellom 4-5 forskjellige språk på under 10 minutt. Eg blei overraska når eg kom heim til Noreg igjen at dei ikkje snakka fransk på Statoil, og eg vert stadig sjokkert når eg berre høyrer norsk. Men herlig, det er det!

Bilete av alt eg kjøpte kjem seinare. Eg må berre få sortert det, ettersom eg måtte låne med meg ein ekstra bag. Når skal eg lære? Dessutan kjem det bileter i frå diverse ting vi har gjort, og gjerne ei oppsummering av den eine dagen vår i Paris. Hurray!

Ét ord

theresekristina

01.mar.2010 kl.16:23

Gleda meg :)

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten