Good girls don't cry.

Alt skal ordne seg for dei snilde piker, lyder det. Og jammen er det sant! etter hektiske veker på skulen med heildags etter heildags, ein russebil som måtte ha ny motor og diagnosen typ kyssesyka skal det endelig gå oppover.

Mistanken om 6 på heildagsprøver hjelper på humøret, og det faktum at eg har verdas snillast kjæreste som tilbydde seg å skru dag inn og dag ut på den dummedumme bilen er rett og slett fantastisk. Og nei, eg skal ikkje gløyme pappa som óg hjelper til kver dag. Kva skulle eg gjort uten mannfolka i mitt liv?

Dessuten har eg tatt valget om å selge landstreffbilletten min Stavanger ettersom Stavanger er ein heilt umogleg stad og komme seg til, kun for ei helg, frå Sandane, og i staden tatt avgjerelsen om at lille meg. Eg skal til London igjen! Merkelig nok er det billigare og lettare og komme seg til London enn Stavanger. Sjuke saker. Og sidan eg mest truleg ikkje kan drikke i russetida pga kyssesyka, har eg ein del pengar til overs, og kvifor kan ikkje desse gå til shopping i Oxfords gater framfor å skulle ligge fylleubevist i ein grøftekant? Eg likar det!

Eg er tilbake og humøret er på topp.

5 ord

Marita ;)

15.apr.2010 kl.18:32

du ekje so domm nei :P då har vel du noken flaske te overs?? :P hehe (a)

Eirin Victoria

15.apr.2010 kl.19:01

Marita: Åja! Men dei får du ikkje! :D

Lisa

15.apr.2010 kl.19:26

ganske greit å spara dei pengane du egentlig sko bruka på drikkå ja, score!

Eirin Victoria

16.apr.2010 kl.10:24

Lisa: Men om eg reise på shopping i London vil dei ikkje bli spart! Men vi kan sei dei er ei investering til garderoben min! :D

Marita ;)

19.apr.2010 kl.19:58

Kjøpe dei for samme du kjøpte dei for da domma ;P

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten