September, ein god ven.

September er månaden då sommaren virkelig er slutt. Det nærmar seg haust, og det er ok å sittje inne inntulla i eit pledd. Det er måneden då du normalt har komt inn i skulesystemet, og det er månaden du brukar på å planlegge haustferien i oktober. I fjor blei eg atten, og hadde kun det å feire. I år er det annleis.

I år er september månaden eg fyller nitten. Det er månaden eg ikkje er komen inn i noko skulesystem, fordi eg ikkje byrjar før i februar. Haustferie kan eg berre gløyme å planlegge, for i mi verd er det ingenting som heiter det. I september i år feirer vi ni månendar, og heilt teoretisk kunne det kome eit nytt liv til verda (det gjer det ikkje).

September er og vil for alltid bli månaden eg tenkjer tilbake på til då besten spøkte om at eg skulle heite Tina, fordi tanta mi som er fødd niande september heiter Nina, og eg er fødd tiande.
X_9b7e1800_large

- Kva betyr september for deg?

6 ord

Ida Sofie

01.sep.2010 kl.16:26

SV: Hei, beklager sent svar! Den kostet 800 :-)

VJENSEN

01.sep.2010 kl.17:29

Sv: Hæ, ka du mente? :)

VJENSEN

01.sep.2010 kl.17:35

Åjja, no skjønnte eg .. Nei, var Ida, ei venninne som kommenterte det :) Eg trur det greiene med link fra bloggen min kjem automatisk, siden eg har lagra det på pcen hennes.

Isabell IM Negledesign

01.sep.2010 kl.18:38

sv: the city er også veeeeeldig bra :-) må vel bestille selv også

fredrikke dorothea bolette

01.sep.2010 kl.21:20

åhååhå. du er vel fin.

jeg betaler selvfølgelig porto.

bare send meg ditt kontonummer på fredrikke.wongraven@gmail.com, så kan jeg sende deg adresse og sånn. om du vil gi den vekk da, heh. jeg kan jo ikke tvinge deg. hehe.

/fredrikke

Simone

02.sep.2010 kl.12:37

sv: hadde ikke hatt noe imot det jeg heller;)

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten