Karri-kylling med grønsakswok.

Det er på tide med oppskrift igjen, og dinna gongen har eg prøvd noko eg aldri har laga før. Men det blei godt!
Kan nytes i fleirtall, eller åleine. Hurra!

INGREDIENSAR:(ca 2-3 porsjonar)
3-4 kyllingfilétar
1 boks(400 ml) kokosmelk
1 pøse karri(ferdig blanding frå Santa Maria)
1/2 grøn paprika
1/2 purrelauk (løk)
1/2 raudlauk (løk)
2 champingongar
1 pakke glasnudlar(du kan bruke ris, eller andre typar nudlar om du vil)

FRAMGONGSMÅTE:
Skjær grønsakene slik du vil ha dei (eg foretrekk dei avlonge i staden for i bitar), og steik dei på middel varme i olivenolje. Imens desse godgjer seg koker du opp vatn med litt salt i, utan å ha nudlar opp i! Legg grønsakene til sides imens du skal steike kyllingen. Skjær kyllingen anten i strimlar eller i betar, og steik dei hurtigt på høg varme. Når kyllingen er ferdigsteikt, hell karri-krydderet over kyllingen og tilsett kokosmelka. Rør om og la det koke i 3 min.
Ta kjelen med kokane vatn vekk frå plata og tilsett nudlane. Sett lokk på, og la dei stå i 3 min. desse og. Då dei er ferdig silar du vekk vatnet, og skyller dei med kaldt vatn. No er forresten kyllingen ferdig, og då skal du tilsette grønsakene i denne blandinga. Rør om. Server begge dele på eit fat, og nyt!



//Privat - Glasnudlar under, eller bland det.

10 ord

fredrikke dorothea bolette

02.sep.2010 kl.21:10

adressa mi er:

fredrikke wongraven

songdalsvegen 282

4645 nodeland.

det høres ut som en god deal. hihihi.

/fredrikke

Synne Jørgensen Livang

02.sep.2010 kl.22:46

Sv: Ga litt under hundrelappen for capen, inkludert frakt:-) Så det var litt av et ebay kupp!

Frøken Friken

03.sep.2010 kl.00:18

sv: Bruker de mest bare nederst på fletter, så det går kjempe fint;) Synes de er helt supre! På pakka står det "flexible polyurethane made. None abrasion. None break. None toxic ;)

Cathrine Nesset - fotografi

03.sep.2010 kl.00:33

Hørtes godt ut :)

Elise

03.sep.2010 kl.13:39

høres godt ut! ;)

Sv: takk!

Mette Kirstine

03.sep.2010 kl.15:09

Mmm, ble sulten! Elsker wok, og dette så godt ut.

Ella

04.sep.2010 kl.10:56

Høres godt ut, må prøves!

Lene

04.sep.2010 kl.19:56

det både så og hørtes godt ut:-) takk for oppskriften:-)

Katarina

08.sep.2010 kl.10:08

Blogg meir, søta! Gleda meg til å sjå deg igjen :)

Iris Taklo

08.sep.2010 kl.13:53

Ser nesten ut som fårikål, haha :-) Wok er dritdigg! Skal absolutt teste denne oppskriften, for jeg er egentlig ganske lei den vanlige jeg alltid lager.

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten