Facinasjon - L.

Du fortel ei, og du fortel to. Du spinner dei rundt deg som eit nett, og tilslutt er det umogeleg å komme seg ut. Uansett kor kvit han kan vere, vil det til slutt få konsekvensar. Eg snakkar sjølvsagt om det å lyge(ljuge).

Eg er ganske facinert av at ei løgn kan utrette så mykje. Dei som bruker løgner dagleg vil gjerne kalle det å vere kreativ. "Eg vel å ikkje seie sanninga, og finn ei krativ løysning for å komme meg ut av ei knipe". Om det er i form av å sei noke so uskyldig som; neida, du får ikkje stor rompe i den buksa, til noko litt meir seriøst som; eg må jobbe seint i kveld, kjære.

Ein ser det gjerne ikkje så tydeleg sjølv. Det går jo fint. Eg har kontroll. Men kva gjer ein om ein har så mange løgner hengande rundt at du til slutt ikkje klare å halde styr på dei. Ein forsnakkar seg, eller skyv seg sjølv opp etter eit hjørne. Kva gjer ein då? Eg vil tørre å påstå at sanninga er den enklaste utvegen. Eg veit, moralpreik på g, sanninga er den beste osv, men det er såsant såsant. Om ein ikkje vel denne utvegen; velkommen konsekvensar. Og her igjen er eg enormt facinert over korleis livet kan endrast. Det kan vere i form av å ødelegeg eit ekteskap, myste jobben, myste venner eller rett og slett lure seg sjølv. Så, er det verdt det?

Tumblr_l0l72mkacf1qbs2x5o1_500_large
6dd6d508082a96250eef7452d30849e3_large
Tumblr_kwd91mx5iq1qzeq7io1_500_large
Tumblr_l9lcvaiirl1qbgff8o1_500_large
// Lenge leve løgner og fortvilelse

- Kva er du facinert av?


I'm just talking about my facination of lies, how they can change lifes, and how they can control you.

4 ord

Anette

11.nov.2010 kl.19:04

<3

Mathias

12.nov.2010 kl.05:02

Jeg er facinert av de tankene du gjør deg om en enkel hverdagslig ting som alle gjør. Jeg må også få tilføye at jeg deler din facinasjon også! =)

Hvordan er livet i kalde Gloppen? Mye snø?

T.J.

25.nov.2010 kl.11:08

Hei, ser at du reklamerer for Spinglo på Twitter. Svært mye tyder på at dette er et pyramidespill som er straffbart å markedsføre.

Eirin Victoria

25.nov.2010 kl.11:25

T.J.: Greit nok at det bygger på "pyramide" konseptet, men det er ingen som brukar pengar på dette. Det er rett og slett ei side som samlar saman ei slags "kontakt-bok" der medlemma får sjangsen til å få innblikk på nye sider og tilbud, før andre som ikkje er medlem. Men om det er straffbart å reklamere eller ei veit eg ikkje, men då er det veldig rart at f.eks gratisklaer osv har fått holde på så lenge via andre typ store bloggar utan at dei har fått noken konsekvensar. Verken sida eller bloggerane.

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten