So long.

Om mindre enn tjuefire timar sitt eg på flyet på veg til Bangkok, for så å fyke vidare til Sydney. Sommarfuglar velkommen. Greit nok at eg har budd utenlands før, men dette er på andre sida av jorda. Åleine, utan nokon eg kjenner, enn så lenge. Siste eg flytta, til Spania, var i det minste mamma og syskjena mine der, men no? Åleine.

Heldigvis skal han finaste eg veit køyre meg til flyplassen, så slepp eg å sitte åleine i tolv timar på buss, og eg får vere med han så lenge som råd, før eg legg ut på ei tjuefiretimers reise til eit nytt eventyr.

Tumblr_lg5f6sfxz11qdhlipo1_500_large
Dsc_14881_large
Tumblr_le6f21vxl81qzg7ruo1_500_large
Tumblr_leosogmm2x1qbguaqo1_500_largeTumblr_l6o0u1basx1qzg7ruo1_500_large

- Har de forresten tips og triks for Sydney de vil dela?
- Adresser takk!


In 24 hours i'm moveing to Sydney, but luckely my boyfriend will drive me the twelve hour drive to the airport.

2 ord

Hanne

07.feb.2011 kl.23:15

Woooow! Sjukt at du reiser heilt til Australia! :p Håpa du er flink til å oppdatere bloggen med alt du oppleve! Er kjempe spent på å høyre! :D Kos deg masse, eg er sikker på at ditta kjem til å bli kjempe spennande og kanon kjekt! Er nok litt misunnleg ;) Klem <3

Mathias Hole

11.feb.2011 kl.09:51

Var i Sydney for to måneder siden, bodde i Kings Cross, på et hostel som var helt OK. Jeg kan vel ikke si så mye om Sydney egentlig for jeg likte meg ikke noe særlig. Jeg ville heller bodd i Perth hvis jeg var deg... =)

Men ta en tur ut i Jetboat i Sydney harbour... Vanvittig artig måte å se havneområdet og operahuset på! Ellers er det storbylivet med utallige kafeer og sightseeingmuligheter som må oppleves...

God tur! =)

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten