Those Thursday nights.

Eg elskar impulsive handlingar, og på torsdag satt vi plutselig i Hyde Park klokka åtte med ein dunk vin.

Hyde Park har gigantiske tre, og Nora er sjølvsagt facinert. Rett i nærheten ligg det ein botanisk hage og, men den stenger dei på kveldstid.


Er det ikkje utruleg at eg faktisk bur her? Det var ei heilt surrealistisk kjensle å sitte der midt i ein storby, med gras mellom terne, flaggermus fykande over ein, og palmar! Men åh så fint!

Vi var fire stk, og på ein halvtime hadde vi rusta oss med plastkoppar, teppe og musikk. Så var det berre å finne ein stad i parken som ikkje var "for" syngelig, for det er lov å drikke offentleg, men ikkje i parkar for det er barnevenlege stadar. Men likevel låg det nokon og hadde sex typ tohundre meter bortafor oss.

Marte er superklar for vinen, som vi måtte skjule i eit handlenett.

Og desse to jentene er nokre luringar som prøver å finne ut korlei tappinga funka, utan at nokon skulle sjå oss.

Nora fekk sjå Diana-kameraet mitt og var heilt overlukkeleg. Desverre var det mørkt og eg hadde gløymt batteri til blitzen, så eg fekk ikkje tatt noko bilete.

Men Marte var kul fordi om, og klar for å posere. Manuell-fokus og vin er forresten ikkje finfin kombinasjon.

Midt inne i parker, der vi satt var det gamle runiner, og litt bortafor var der ei fontene, som Nora og eg sjølvsagt ikkje bada og dansa i seinare på kvelden. Åh!

Plutselig blei klokka masse, og vi låg i ei klynge og var glade i kvarandre. Rart så glade man skal bli på "litt" finvin.

Til slutt måtte vi finne nødløysning for å gå på do, fordi ein veit aldri kva ein finn i buskene her, og vi ville nødig bli beten i rumpa av ein edderkopp. Så då var togstasjonen eit fint valg. Om du forresten går inn i feil gang er det pittesmå hol i veggen så man kan krype gjennom. Det gjorde sjølvsagt ikkje Nora og eg helde.

Trappene vart finare og finare, og det såg anten ut som små stjerner, eller som Nora sa; Snø i Noreg!


Kun fordi ho er så himla fin med dei søte krøllane!

Så kosa vi litt meir, og lurte egentlig på om vi skulle gå på karaokebar i Chinatown fordi vi hadde fått dilla på musikal-sangar.

Marte blei kald etterkvart, og måtte gå med strømpebukser og flipfloppar. Hurra!

Så når alle hadde vore på do i tur og orden gjekk vi langs gongen tilbake, og kraup litt gjennom hola i veggen.

Før vi heilt til sist begynte å følge etter nokon frå Italia/Spania, og havna på heilt feil del av byen, så vi måtte gå rundt heile havna. Men vi fekk sett masse og gav hadet sussar og reiste heim.


What happens when you drink whitewine in the middle of a park in Australia a thursday night.

Ingen ord

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten