Random plassert stol.
For nokre dagar/veker sidan, som dei "turistane" vi er, fann vi ut at vi skulle gå på noko som ein kallar Beach-walk her, der ein eigentleg skal gå ifrå Coogee til Bondi, men så rebelske som vi var gjekk vi frå Bondi til Coogee! På vegen såg vi alt frå finfine strender, grønne papegøyer, ein gammal kirkegård, random plasserte stolar, turistar, turistar og atter turistar, Nora med det fine håret, og masse masse livreddera med rare huer. Desverre var denne turen så fysisk krevjande at eg til slutt gav opp å ta bileter av alle dei sju strendene vi var innom. Eller så var det rett og slett berre fordi alt var så himla likt! Potato, tomato!


We went on a beach-walk, Bondi to Coogee, that contains seven different beaches. I stop'd takeing pictures because it all looked the same.

Ét ord

Amalie!

17.mai.2011 kl.01:40

åh. så fint det er der!

eg saknar deg litt, eg.

og så såg eg først no at du hadde kommentert på bloggen min (for tre veker sia!) - og: nei, besten les ikkje blogg! men berre å kome å sitte på i trollbil uansett! eg skal snart begynne å køyre, gruer meg litt! men går vel bra (:

suss!

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten