Typo.Mulighet for å finne den i nettbutikken -  Typo

Då eg var i Australia var eg innom ein herlig butikk. Greit nok at det er ein relativt stor kjede i Australia, men alt den hadde var så innmari fint! Dette var butikken for dei som hadde alt, og gjerne trengte ei kanin-sparebøsse, eller ei notatblokk forma som eit kamera! Eg kjøpte iallefall denne finfine koppen med ei puttekone som motiv.

For dei som ikkje befinn seg i Australia no, eller skal dit i nermaste framtid, har heldigvis Typo oppretta ein nettbutikk! Diverre ligg ikkje heile sortimentet inne, noko som er litt trist, for eg skulle gjerne bestillte ei dådyr pute! Så dersom du har litt/mykje pengar til overs, er det berre å kjøpe seg bokstørrer forma som mopsar eller kaffekrus!


This cute mug is from Typo in Australia. If you don't have access you can get some nice gifts at the web-shop.

3 ord

MARITA GUNDERSEN

31.jan.2012 kl.19:52

Så fin kopp !:))

sv: Takk :-) Var kanskje flere som deltok på den sko-konkurransen tenker jeg. Men bedre lykke neste gang :-) Åh, vil holde konkurranse på bloggen min snart også. Liker å gi bort ting :)

Åh, blir supert med London da :D

MARITA GUNDERSEN

01.feb.2012 kl.01:11

sv: haha, nei du sier noe der. ser bare veldig frem til helg ettersom jeg jobbet i helgen som var, mens denne som kommer har jeg fri og skal være med venner og nyte fridagene :)

Charlotte

07.feb.2012 kl.16:31

Kjeeempesøt kopp :)

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten