Leiligheta.

I haust var Bent og eg så heldige at vi endeleg fann ei leilighet som passa oss. Den var lys, og fin og ja! Eg såg bileta på finn og flytta inn med ein gong! Det var óg berre flaks at vi fekk den, for den var eigentleg utleigd til nyttår(dvs for ein mnd sidan), men dei som budde her/der fekk seg jobb i Stavanger, og vi fekk ta over leiligheta 1. august! Lykke! Nedafor ser du bileta for slik leiligheta såg ut då vi flytta inn i den.

No er den selvfølgelig full av alle våre trehundreogfemti (ca) filmar, mine bileter og rare nips som rosa hjortehovud-lysestaker, kamera, sko,  magasin og ein haug med puter! Men den må nok ryddast litt før det kan publiserast.


Den er ikkje stor, men den er nok for to. I tillegg er det selvfølgelig eit såverom. Dessutan ligg den i eit kjempekoselig strøk, og vi bur berre eit (to, tre) steinkast frå Bryggen! Herlegherleg!


Me and my boyfriend's new appartment. It's of course filled with our stuff now, and these pics are from when we moved in.

8 ord

Elise

28.jan.2012 kl.16:15

Så fin og koselig den var! :)

therese kristina

28.jan.2012 kl.18:29

Så fin den var :) Ikkje så stor nei, men dåkke trenge jo ikkje så mykje meir når dåkke er to. Er sikkert kjempekos der!

Stine

28.jan.2012 kl.19:44

Den var skikkelig fin :):) Herlige omgivelser!

MARITA GUNDERSEN

28.jan.2012 kl.23:19

Leiligheten så kjempefin ut :D En slik leilighet ville jeg ha hatt også :)

sv: Det har jeg faktisk hørt også, så kunne hende jeg hadde klart å gått med de en hel dag :)

3000 deltakere ja! Jaja, en må vinne og det er like stor sannsynlighet at du vinner som de andre 2999 deltakerne :) Lykke til iallefall.

// Pub-mat er så deilig. Husker jeg var i Dublin og spiste på The ginger man, deilig deilig mat :) Jeg får sette meg et mål om å dra til London før jeg er ferdig utdannet tenker jeg :)

tvillingeneolsen

28.jan.2012 kl.23:19

Så koselig;) og så koselig det så ut utenfor leiligheten også!

Lene

29.jan.2012 kl.01:44

kjempe fin, lys og koselig leilighet, og jeg tipper den er enda koseligere nå som dere har fått satt deres preg på den. Og ikke feil at den har en fin beligenhet. heldig dere var som fikk flyttet inn så tidlig, litt flax må man ha:)

Eirin Victoria

29.jan.2012 kl.13:29

Eg er kjempe fornøgd med den, og vi vurdera å kjøpe den. Herligherligherlig!

Regine

30.jan.2012 kl.23:28

Åh, det såg kjempefint ut - for ei herlig og lys leilighet, og så nydelig fasade og så sentralt då, gratulerer!!

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten