Shopping til middag, vodka til kvelds.

Dag to blei starta litt etter litt. Katarina hadde seminar på skulen, og eg skulle utforske Kingston åleine. Utforsking og shopping åleine er ikkje alltid like greit, iallefall ikkje når ein handlar så mykje at posane fell frå kvarandre:

Etter nokre timar på åleineshopping kom eg ut frå ein butikk med to store handleposar. Idet eg skulle til å gå over vegen gjekk det sjølvsagt hol på posen, og alt(!) datt ut. Eg blei sittande der som i ein film, og følte alle såg på meg, mens eg samla saman alt. Deretter gjekk eg derifrå med heva hovud, gjekk på ein butikk å kjøpte meg noko å drikke, og satte meg på ein benk som om ingenting hadde skjedd. Vitamin vatn var det som skulle få meg til å gløyme hendinga.

Som plaster på såret kjøpte eg óg et par ekstra sko og ei flaske vin. Heldigvis hadde eg kjøpt dette handlenettet like før, så eg fekk putta alle tinga som datt ut i ein trygg omgivelse. Så slapp eg i det minste at dette skulle skje igjen.

Så satt eg berre å venta og venta på Katarina. Eg var ikkje kjend i Kingston, og hadde igrunn brukt alt for mykje pengar denne dagen. Utsikten var fin, og bjørkerisen (i bakgrunnen) fekk meg til å tenke på norsk påske.


Så var det tid for dagens frukost/lunsj. Og vi gjekk på Italiensk kafé der Katarina var stamkunde.

Ho kunne bestille det vanlege, og eg måtte lese menyen.

Det blei spicy chicken salad, og pomfri på sida.

Så svippa vi heimom ein kjapp tur for å hiva frå oss alle handleposar. Eg sorterte litt i sakene eg hadde kjøpt, og smilte for meg sjølv. Alle treng slangeskins moccachinoen og tribial bodycon skjørt(?).

Enda meir smilte eg då eg satt med denne eska i henda, og skulle åpne den for å kjenne, føle, prøve og ta på innhaldet. Åh!

Så låg vi som nokre slakt på senga og såg på nyaste How I Met Your Mother. Katarina såv litt, og eg oppdaterte meg litt om Noreg. Deretter bytta vi om før vi heiv oss ut i kulda igjen for å møte Christine:

Vi gjekk til ein thai-resturant som hadde heilt nydelig god mat! Det blei mykje prat om jenters kroppsbilde og ideal, og vi fann ut at det ikkje var så nøye så lenge ein var nøgd med seg sjølv. Nokre ting kan ein rett og slett ikkje endre, og kroppsform og fasong er like individuelt som augefarge og hårfarge. Så skålte vi for det, og åt litt til.

Christine var finfin, og fortalte om dagen, og kor usmart det var å dusje før ein gjekk ut i kulda.Så gjekk vi på pub, og hadde heftige diskusjonar om gutteproblem. Slikt som kun venninner og vodka kan fikse.

Resten av kvelden blei brukt til å danse, danse og synge. Vi diskuterte mannfolk med hetrofile menn (som gjerne hadde tatt Gerard Butler anyday), unngjekk visse typar og hadde ein kanon jentekveld. Engelskmenn er som vanleg ekstremt utgåande, og ein føler seg ikkje usosial i eit sekund.


My second day in London. I went shopping by myself, and then we went out on a girls night.

Ét ord

MARITA GUNDERSEN

10.02.2012 kl.12:49

Det er så kjedelig når det går hull på posen. Det skjedde meg meg da jeg var i Dublin i fjor sommer. De har sånne papirposer og i Dublin regner det omtrent ALLTID, så da røyk begge posene mine. Jeg hadde handla endel, så det var veldig mye å bare bære i hendene.

Åh, så mye deilig mat som var i dette innlegget, og ikke minst så så det veldig koselig ut med en jentekveld. :)

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten