Another Earth.


// Screenshots frå Another Earth.

Dette er ein film ein enten elskar, eller hatar! Den er fylt med håp, anger, sinne, kjærlighet, frotvilelse og draumar. Det er vel og merke ein sci-fi/drama film, men på ein heilt anna måte enn ein har sett før! Rolig, beherska.

Korleis ville du sjølv reagert om du visste det eksisterte ein tro kopi av deg på ein annan planet. Er livet det samme? Har du tatt andre valg der, har du tatt andre valg her? Er livet betre der? Etter at dei oppdagar ei ny/kopi jordklode er dette berre nokre få spørsmål ein kan stille seg sjølv,.

Eg synest filmen er magisk, og ein sitt med ein klump i magen heile veien. Gjerne litt stum. Sjå den, sjå den, sjå den! Iallefall om du likar å sjå lidenskap og spørsmål, surra saman i ei gryte.


I just saw the movie Another Earth, and I truly reccomand it! It's quite magical.

8 ord

MARITA GUNDERSEN

17.02.2012 kl.18:11

Nå må jeg faktisk se den. Høres veldig spennende og fascinerende ut faktisk :)

MARITA GUNDERSEN

18.02.2012 kl.18:23

sv: Koselig sagt av deg, Eirin. Jeg har forstårelse for at ikke alle kan jobbe på et pleiehjem og det er absolutt noen som ikke bør gjøre det som jobber innenfor helse også. Man hører jo mange fæle historier om hvordan enten sykepleier, hjelpepleiere eller assisenter behandler eldre eller pleietrengende. Jeg blir så sint av å lese eller høre om sånt. Men jeg husker godt jeg syntes jobben var hard i starten, men det var mest pga psykiatrien. Men nå føler jeg i alle fall at jeg har blitt veldig tålmodig pga jobbingen innenfor psykiatrien.

Regine

19.02.2012 kl.00:43

Takk for tips - denne fikk eg lyst å se!! Trenger masse filmtips no når eg ligger/sitter i sofaen heile dagen.

Frida

19.02.2012 kl.10:40

Bra tips ;)

Sv; Takk?.eg fekk det bedre til når eg brukte lus (åpne spenner) til å feste håret med. Og MASSE hårspray!! Kjolen var eit fantastisk kupp på Gina T til 50 kr for 4 år siden (har den i rosa pastell og)

Caroline in London

19.02.2012 kl.12:50

Jeg har hatt så sinnsykt lyst til å se den filmen helt siden jeg så traileren for noen måneder siden, og nå gleder jeg meg enda mer!! Bra tips :)

Eirin Victoria

19.02.2012 kl.20:05

Caroline in London: Eg lasta den hovudsak ned fordi eg hadde lest kjapt om den, men blei virkelig positivt overraska! Fyrste gongen eg såg traileren trudde eg nesten det skulle vere ein skrekkfilm eller noko.. Men heldigvis ikkje! :D

xsny

17.06.2012 kl.18:25

Den funka nok ikkje for meg..:/ Hadde forventa ei jord 2. og var veldig hypp på å sjå sci-fi.. Jaja :D

Eirin Victoria

18.06.2012 kl.18:54

xsny: Hihi! Eg skreiv jo at den ikkje var som andre sci-fi filmar! (:

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten