Birdy - 1901

Avogtil går ikkje ting alltid slik som ein vil, og avogtil lurer hovudet ditt til å tenke/tru noko anna enn hjartet. Denne filmen er så hjarteskjerande, men samtidig o'så viktig! Ein har ein tendens til å gløyme seg sjølv, han, kvarandre, og bli noko ein ikkje var i starten. Ein sluttar å vere forelska og tullete, og startar å vere ampre og irriterte over brøsmular på benken. Men som oftast er det ikkje så mykje som skal til; ein suss på nasa, eit tulle kyss, ei økt med kjeting som ender med at begge ligg på golvet utsletne av latter, eller at ein får kvarandre til å søle med tannkremen når ein pussar tenner ilag.


// Blink

Eg synest alle skal verte litt flinkare til å gjere desse dumme tinga igjen. Dei som ein syntes var så himla fine i byrjinga, men som har døtte litt ut pga rutinar og kvardag. Lag hjarteforma agurkskiver i overraskelse, eller heng små lappar til kvarandre på døra. For guds skuld, elsk kvarandre!


This movie is heartbreaking. I think everybody should start being silly again, and stop arguing about those little things.

5 ord

MARITA GUNDERSEN

11.mar.2012 kl.12:06

Syntes du kommer med så mange bra filmtips ;)

silverstone.

11.mar.2012 kl.13:28

Nå har jeg kåret ukens blogg! Ble det deg? :-)

Regine

13.mar.2012 kl.13:02

Åå, den var så trist og fin på samme tid - awww.. det er jo akkurat sånn det bare er av og til, og det er så viktig at ein kjem seg ut av det igjen og kan tulle og snakke om det og gjør opp.. eg lager hjerte-speilegg, hjerte-karbonader og masse sånne cheesy ting, han syns det er litt teit, men eg trur at han innterst inne liker det litt og, hihi..

Herlig post, Eirin - du er så djup og fin!

camilla

13.mar.2012 kl.17:17

Ååååå. Den likte jeg. Så trist og fin og alt.

Eirin Victoria

14.mar.2012 kl.21:58

Regine: Eg veit! Av og til er det så sjukt å gløyme desse småtinga, og det kan fort bli hjerteskjerande. Kvaradagen tek liksom litt overhand, og ein gløymer kvarandre.. Hihi, takk!

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten