Piker, vin og sang.

Ein kan vel ikkje bruke ei helg på ein betre måte enn å samlast ein god "gammal" gjeng. Det var nettopp dette vi gjorde ei helg mellom jobbvaktene i byrjinga av mars, og fy kor herlig det var! Vi hadde nemleg ikkje vore samla sidan nyttår i Spania i totusenogni! Med andre ord, ganske himla lenge sida. Men sånn går det når det i utgongspunktet var i Spania vi møttes, og i Spania vi vaks opp saman. Og litt etter litt, så blei vi plutseleg vaksne for oss sjølv rundt om i verda, men vennskapet er fortsatt like fint som då vi fnisa ilag på shopping i sjuande klasse, som når vi drikk vin i tjueåra.Det blei ein finfin kveld med mykje latter, mimring, lesing av gamle dagbøker, musikk, mat, nye bekjente, ein ødelagt kjole, masse regn, Bayleis sløyfer i håret og himla monge kosar. Maren var her óg, men av ein eller annan grunn hadde eg kun bileter av ho med mat i munnen (og munnen åpen). Det er óg svært typisk av biletetakinga dabbar av utover kvelden, for vi blei så opptatt med alt mulig anna!

Så no kryssar eg berre fingrane for at det ikkje vert to år til neste gong. For kven veit kor endå meir vaksne vi er blitt då.


Some pictures of my weekend with my childhood friends. Hopefully it won't be two years until next time.

8 ord

MARITA GUNDERSEN

11.04.2012 kl.16:38

Åh, så hyggelig :-)

Regine

11.04.2012 kl.18:30

Å, det høres herlig ut å endelig samles igjen - ikkje ofte vi klarer å samle heile gjengen heller, men når vi får det til så er det bare heilt fantastisk!! Fine bilder:)

MARITA GUNDERSEN

11.04.2012 kl.19:28

SV: Uff, god bedring, Eirin :-) Jeg har dessverre ikke noen tips, men vet det er bra med kald drikke når man har halsbetennelse eller vondt i halsen, for varm drikke gjør bare at bakteriene trives ;)

MARITA GUNDERSEN

11.04.2012 kl.19:30

sv: Forresten, når du kommenterer på bloggen min, så kommer ikke bloggadressen din opp ;)

Eirin Victoria

11.04.2012 kl.20:05

MARITA GUNDERSEN: Det må ha skjedd no nyleg! Men det er fordi eg kun får kommentert om eg kommentera med Wordpress konto, og eg har ikkje blogg der :/

Eirin Victoria

11.04.2012 kl.20:11

Regine: Det er ein ganske så herleg følelse! No bur vi nemleg på ulike kantar av landet, så det er ikkje så enkelt å få alle til å møtast på samme stad. Men hei, vil ein så vil ein! :D

camilla

11.04.2012 kl.21:36

Åh, det så veldig koselig ut :)

Mildrid

12.04.2012 kl.01:48

Elska måten du har satt sammen bildene av Anette på! Fintfintfint :)

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten