Be brave!
// Privat

Til jul vart eg overlukkeleg då eg fann det fantastiske tipset til Mariell, om å lage sitat-bileter med finfine bakgrunnar; her! Og eg lagde fleirfoldige variantar til ulike familiemedlem i julegåve. Og så måtte eg sjølvsagt lage nokon til Bent og meg sjølv, og ovanfor ser de resultatet av nettopp dette! Dei er til stor hjelp dei dagane eg føler meg litt mindre enn eg er, og når eg ikkje tørr stole på meg sjølv. Det er jo óg eit super pluss at dei er fine å sjå på, og at dei passar inn i leiligheta lett som berre det!

Så visst du har Photoshop og nokre gode sitater på lur, er det berre å hive seg i gong! Råmmene kjøpte eg på Ikea til 19,- og bileta fekk eg printa hos Foto Knudsen til ein ok peng (gjer det heime om du har fotoprintar!) Så får du kanskje ein litt meir motiverande kvardag, og om ikkje ein fin laurdags-ting å gjere!


These are my motivational quotes that I made in PhotoShop!

5 ord

Jannicke

14.04.2012 kl.21:14

Så fine! Har mange sånne selv, men har printa de ut fra Weheartit og lignende da ;)

Elisabeth

14.04.2012 kl.21:22

Så fine! Dette tror jeg at jeg også må sette meg ned og gjøre en dag! :-)

Angela

15.04.2012 kl.19:17

Åå, så stilig! :) Kjempelyst til å gjøre noe slikt selv!

MARITA GUNDERSEN

15.04.2012 kl.20:10

Veldig fine bilder med sitater :-D

Regine

15.04.2012 kl.22:30

Å, så smart!! Eg har sett og sikla på disse bilda fra denne nettsida: http://theresesennerholtshop.se/echarge/ - men då kan eg jo bare ta sitata og skrive dei ut sjølv, genialt, du er så lur!! kjempefine sitat og bilder du hadde laga deg, dette må eg og gjøre!!! :)

Skriv en ny kommentar

//Eirin Victoria

//Variasjon

//Arkiv

hits Blogglisten